Jumaat, 9 Mac 2012

Dinner Birthday Ayah : Windmill Seremban

Assalamualaikum.....

Sebenarnya dinner nie adalah sempena menyambut birthday ayah. Birthday dia, 28 Februari, hari selasa, tapi kami makan pada hari Sabtu malam...

Yang lagi best, ayah sendiri kata nak belanja... Eisshh, x patut betul kan... Dia pulak nak belanja anak menantu. Dah dia berkeras juga, kami ikutkan jer lah... Tapi time bayar tu, kita senyap2 ikut ke kaunter, top-up separuh... Sajer, x sedap sangat rasanya kalau biar dia belanja semua. Tapi dah niat ayah..yer tak...

So, kami agreed untuk makan western dishes di Windmill, Seremban 2. First time bawak parents makan di Windmill ialah di Melaka. Tak lama kemudian, Windmill buka cawangan di Seremban... Memang nice.


Opss, disebabkan kami ramai, dalam 12 orang, maka mestilah buat reservation kan.... Nama ayah tu..heheheh.

Minta ala-carte. Semua orang choose menu pilihan masing2.



Kasih sayang cucu... Adam suapkan atok sandwich. Yang duduk depan Adam tu, bakal menantu..hehehehe. Tunang Ida tu...





Selain dari menu pilihan one set each, we all order gak menu2 sampingan lain. Sampai tak habis sebab kenyang sangat. Terpaksa tapau.




Asrul, adik ipar kita di Sepang, masih bertongkat. 2 minggu sebelum tu dia jatuh masa main badminton. Terpaksa operate sebab ligamen koyak. Nasiblah bini dia (adik ke-3 kita) nurse kat hospital tu. Senang sikit nak monitor.




Kita duduk hujung sekali di sini. Sajer kasi peluang anak menantu lain bermesra dengan ayah. Kita dah biasa...every week mesti jumpa punya..




Adam dan Adlina. Sayang menyayang. Kalau Ina balik, sibuk nak ikut Abang Adam. Kalau Ina ada, Abang Adam sibuk seret Ina kehulu kehilir..

Very nice, everyone happy and ayah pun happy... Suka sangat...



4 thoughts..:

Papa Mifz berkata...

tak pernah mkn kat windmill nih lagi...huhu

Rahmah Ram Ram berkata...

seronoknya makan dekat windmill awak..especially makan bersama semua ahli keluarga...

fizafantagirO berkata...

bahagianyaaa =)

Aziela berkata...

Papa Mifz : Cubalah...western food dia memang sedap..

Rahmah : Makan ramai2 tu yg sronoknya...

fizafantagirO : Alhamdulillah....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink