Khamis, 15 Mac 2012

MegaGieaway by PenMerah.Com

Assalamualaikum.....



Kita di tag oleh sahabat kita, Pn Rahmah yang main glemer dan berjaya dalam dunia blogging. Alhamdulillah...Itu adalah kerana hasil usaha beliau yang tak pernah putus asa dengan dunia blogging. Syabas wakk..

Owhh... sementara ada masa sedikit nie, kita join jugalah give away nie...

Ada syarat...

Er...kita tag semua yang baca entry nie... Ha, jangan buat donno jer ekk..Amanah nie taw.. (Owhh, jahat sungguh kita perangkap kamu semua dengan cara ini..).

So, marilah ramai2 join Give away PenMerah.Com nie. Ada banyak hadiah dengarnya...dalam 60 hadiah. Banyakkan...?

5 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

hihihi..awak jangalah camtu..bila masanya glamer? kita dedua sama..awak banyak ajar saya dan kawan-kawan lain..blog awak pun takde kurangnya..sukses dan lively. Teruskan semangat dan usaha bersama. yang penting kita jangan putus asa.

RoslanPutra berkata...

dah join... harap2 dapat hadiah... tak leh yg kecik... yg besar pun cukup lah...

Suhami Ahmad berkata...

wow....60 adiah?? tetiber mata atok buntang....~ngeee

Azham Vosovic berkata...

Pen Merah...hehe....

Akak, sy da cuba capai impian saya secara perlahan-lahan...tak lama lagi keluar la hehehe.....

Aziela berkata...

Rahmah : Hehehehhehe.... idola saya

RoslanPuta : Err...kan..?

Suhami : Seperti dalam filem plak atok nie..

Azham : Alhamdulillah....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink