Selasa, 6 Mac 2012

Terima Kasih Kaki Wayang

Assalamualaikum.....

Rasa terharu sebab seorang blogger senior sudi memberi komen di blog kita nie. Boleh baca kat SINI.

Dari awal berblog, jiran sepagar kita ada share knowledge dan panduan yang Kaki Wayang ajar. Memang beliau tak lokek dengan ilmu. Sudi pula ajar kita yang pangkat kakak2 nie.....

Walaupun kita tak join segmen Ben : BA Ajak Kritik Blog Aku, tapi Kaki Wayang sudi juga singgah disini memberikan komen...

Terima kasih sekali lagi....

Err, jiran sepagar kita dan berjiran dengan Kaki Wayang. Maknanya kita pun jiran jugalah ekk..tapi berpagar-pagarlah gamaknya....heheheheheh

4 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

hihihi...tak lokek memberikan tunjuk ajar terima kasih Azri.. :-)

Cik Bambam berkata...

betol..msk belog akak ringan jek..hehehehe

Kaki Wayang berkata...

Uit tetiba terkejut dengan POST artikel macam ni..jadi artikel utama pula tu..hahahaha..sesuatooo sangat..wat Azri jadi shy shy cat jew...senior? hahahaha nampak macam tua lah pula Azri ni..kui kui kui.

Prinsip Azri kalau azri boleh bantu azri akan bantu semua orang..yang tak tanya azri tu mananya dia sombong dan dia dah tahu..so yang tanya tu maknanya dia x malu dan mahu belajar untuk mendapatkan ilmu..

Buat apa simpan ilmu, lebih baik kita spread kan..sudah tentu ilmu itu akan berjalan..pahala free lagi..

Apepon terima kasih kat akak Rainbow dan Akak Bla Bla Blub Blub..saje tak guna nama sebenar..nampak comel..hehehehe..btw, suka blog kamu berdua..

1 lagi..Azri seorang yang peramah...(sila muntah hijo) hehehehehe..

Oh ya ada pape kemusykilan silakan bertanya yer..

Aziela berkata...

Rahmah : Tak sombong betul dia kan...

CB : Yer ker? Heheh..x reti mekap blog mcm CB sebenarnya...

Kaki Wayang : Ark..ark..aiseh..x muntah plak..hehehehhehe Terima kasih sekali lagi yer dik..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink