Jumaat, 21 Disember 2012

Terima kasih Yusnida Tajudin dan Eliza Ab

Assalamualaikum.....

Semalam kita terima hadiah yang dimenangi daripada blog Biar Jemari Berbicara milik Yusnida Tajudin seperti mana yang pernah kita ceritakan di SINI dulu.

Dan, sememangnya, kita terima novel terbaru daripada Eliza Ab.

Syukur Alhamdulillah.

Terima kasih kepada 2 orang wanita tabah ini.


Parcel yang baru tiba

Dapat macam2. Shawl yang berwarna purple, Frame gambar khas, Novel Eliza Ab, Penanda buku dan Keychain yang sangat comel.

Frame gambar Biar Cinta Bertaburan. 


Ada sedikit ralat...sebab frame gambar nie, cerminnya dah berderai masa kita terima. Bukan salah Kak Yusnida, kita yakin. Pengalaman bekerja di pejabat pos dulu2 memang kita yakin cara mereka handle surat dan bungkusan macam mana. Tak apalah... nanti boleh cari cermin lain. Yang penting, frame nie sweet sangat.

Terima kasih sekali lagi.




30 thoughts..:

Misz Mieza berkata...

Wah! Banyaknya dapat adiah.. Cantik farame tu.. =)

Kakcik Nur berkata...

Tanda ingatan yang sangat bererti, kan? Tahniah Aziela. :)

Intan Akma berkata...

best nyer dapat hadiah...kene join GA & segmen banyak2 nih..hehe

Mrs Velentine berkata...

tahniah kak..

Kakzakie berkata...

Tahniah Aziela. Rezeki dari teman blogger rasa lain terasa di hati.
Kena ulas novel tu bila dah habis baca. Kakak belum pernah baca novel tu.

☆♥L@dy @yU♥☆ berkata...

ini yg best biler dah start follow theyols from mula khen...both mmg baek hati @.@

Daddy Ziyyad berkata...

Tahniah..

Hujung minggu ni boleh la baca novel...:)

TiranaAduka berkata...

Salam sis Aziela...
Cantik......
Jeles i tau....hehehheheh
Sis Aziela.....
Macam Mana Nak Cakap CENDERAHATI dalam Bahasa Jawa..?

hehehehheheheh...

Aziela berkata...

Misz Mieza : Akak pun x sangka dapat banyak mcm tu.

Aziela berkata...

Kakcik : Yer Kakcik. Terharu saya rasa.

Aziela berkata...

Intan Akma : Join...jangan tak join..hehehehehe

Aziela berkata...

MV : Terima kasih yer.

Aziela berkata...

Kakzakie : Terima kasih kak. InsyaAllah saya akan review. Yang satu tu dah buat dah review dia. Nanti anak2 dara akak bolehlah godek blog saya nie yer...hehehehehe.

Aziela berkata...

Lady Ayu : Sebab Ayulah akak terjebak taw. Tengkiu so much darling.

Aziela berkata...

Daddy Ziyad : Itu yang best tu. Daripada termenung, baca novel terasa seronoknya.

Aziela berkata...

Tirana Aduka : Jeles? Ha, tukar dengan Triumph Bath tu nak? Haahhahahaha. Alahai, akak langsung tak tahu cakap Jawa TA oii. Tapi kalau cenderahati tu, biasanya kan kita cakap ole-ole jer kan.

Nadia Johari berkata...

wah untgnyer dpt hadiah bnyk..cntik2 plk tu untg akk

TiranaAduka berkata...

hehehheheh....
sis...ok je...layan....
ole -ole pun ole ole lah......
janji dapatkan...?
hehehheheheh

Janganlah nak tukar dengan Triumph bath Tub pulak......ish sis aziela ni...kesitu pulak....

Si Matatajam berkata...

Bestnya hadiah tu..tahniah..

Eliza AB berkata...

Alhamdulillah.. dh smpai Amirul n Liyana sy pd akak.. hope GB sy tdk mengecewakan akak.. moga terhibur dgn kisah mereka berdua.. thanks jg coz support sy selama ini..(^___*)

Iffah Afeefah berkata...

ermmm bestnye dpt adiah

Zaidalifah Hussin berkata...

SALAM...
BONDE BALAS KUNJUNGAN..
SALAM PERKENALAN :)


http://kumahuitu.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Aziela berkata...

Nadia Johari : Join contest la sayang...hehehehehe

Aziela berkata...

Tirana Aduka : Eh, sayang ek Triumph Bath tu? Hihihihi

Aziela berkata...

Si Matatajam : Besttt sangat...Alhamdulillah.

Aziela berkata...

Eliza : Terima kasih tak terhingga yer Ros. Akak nak cari masa untuk membaca tanpa gangguan. Nak concentrate dengan Amirul dan Liyana dan Razif (kesiannn Razif. Hehehehehe

Aziela berkata...

Iffah : Sangat bererti dikk.

Aziela berkata...

Zaidalifah : terima aksih Bonde

Yusnida Tajudin berkata...

Huhuhu..Kak Yus org last komen.. sorry ye dear pasal cermin pecah tu, sedih sgt hati bila dpt feedback camtu.. insyaAllah, kita wat contest lain lagi nanti ye.. luv u owes.

Aziela berkata...

@Yusnida Tajudin Kak Yusss...thank you sebab singgah dan komen. Terima kasih banyak2. Tak apa kak...yang penting frame tu memang cantik dan sweet sangat.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink