Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

36 comments
Assalamualaikum.....




Adik kita, Miss Banu buat segmen di hujung tahun nie. Adik di alam maya sebab birthday kami tarikhnya dekat2, cuma tahun jer jaauuuuhhh. Hehehehehhehe


Ada syarat2 dia. Tak berat langsung pun. Cuma akak takder FB and twitter la yer adik sayang, so tak boleh nak penuhi syarat yang itu.

Follower setakat sekarang ialah 533 orang jer. Actually, tak kejar sangat follower. Tak larat nak active sangat. Cuma, kalau ramai followers, mudah sikitlah nak menyebarkan ideologi kan...

Target, tak ada. Sebab blogging pun seronok2 jer.

Siapa yang nak join, boleh ke blog Miss Banu yer... Owh, Miss Banu nie single lagi and sangat bersopan santun. Memang kita suka sangat dengan dia yang berhemah nie. Even dalam blognya pun boleh tahu dia sangat berhemah orangnya. Kalau berkawan dengan dia, confirm tak rasa terabai lah...




Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman Utama

36 thoughts..

Unknown berkata...

dalam pada kata tak berapa nak aktif tu ramai follower akak..hehehe..

Mrs Velentine berkata...

selamat bersegmen

Mrs Velentine berkata...

selamat bersegmen

TiranaAduka berkata...

gud luck sis dari tirana aduka

Unknown berkata...

selmt bersegmen... :)

Aziela berkata...

Terima kasih semua. Lepas nie kena aktif sikitlah sebab dah join segmen nie.

Mimie berkata...

selamat bersegmen

Dr K berkata...

saya baca entri ni, baru teringat nak check follower sendiri ada berapa...hahaha

sudipVSsenduk berkata...

hi.. tq sudi singgah blog akak :)

akak lebih suka berblogging dari berFB & berTweet walaupun follower tak seramai mana pun... yg penting kita ENJOY!

wakgelas berkata...

selamat bersegemen la jugakkk.. aHHHks

Nur-nba berkata...

Samalah kita kak.. Berblog sekadar suka2.. ;)

nanieydotcom berkata...

kenal akak pun dari Miss Banu :)

Fatin Amira Mazlan berkata...

Done follow you pretty :)

http://fatinamiramazlan.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Natasha berkata...

#536 (Natasha)
Done follow awk! =)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

mimi zakaria berkata...

hai kawan baru , salam perkenalan..sy dari segmen yg sama..dah pun follow awk..hrap awk sudi nak follow sy blk..

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

TRAVELOG ATEH berkata...

Hai.. salam blogwalking dari Miss Banu Segmen.

Feel free to visit my blog:

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Follow You. Good Luck....

Unknown berkata...

selmt bersegmen kak.. deqla pun dah join.. :)

Unknown berkata...

salam perkenalan ... btw nice blog lorl :)))

dari segmen y same :)

done follow ur blog

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Miss Syahbanu berkata...

wahhh blog akak dh berubah wajah gitu cantik..lembut jer hati tengok hehe sy ok jer kt sini kak..cuma buzy bila nk kena handle dua blog skrg..thanks kak atas kata2 pujian tuh hehe malu2 kucing lak rase hehe apa pun thanks yer kak sbb sudi join segmen saya ni =)

FozyAliya berkata...

Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

diari farisha berkata...

singgah dari segmen yang sama. Dah follow awk. Jom follow saya balik : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Unknown berkata...

dari segmen yang same dah follow dah
jangan lupa follow balik ^ ^

http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Unknown berkata...

done follow.. follow back ;)

http://miratulreyyah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Unknown berkata...

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Ashjbxoxo berkata...

Hi ! saya juga follow awk. Do follow back . From the same segmen . ;)
http://duniaakupenuhdenganmusic.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

cikopiko berkata...

salam^^
dtg dari segmen yg sama..
done follow ur cute blog!

follow me back ea :)

http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

hepy blogging...

cikopiko berkata...

salam^^
dtg dari segmen yg sama..
done follow ur cute blog!

follow me back ea :)

http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

hepy blogging...

Unknown berkata...

Singgah n done follow. Jom singgah my blog. ^^

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html?m=1

mselim3 berkata...

saya datang daripada segmen yang sama, dah follow sini if u free follow me k..

http://mselim3.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Wardah alisya berkata...

salam..
eh.. dah lama rupanya follow blog myrainbow ni..
hehe..

Cik Nymah berkata...

dari segemen yg sama.
sy dah follow blog awak, follow saya balik yea ? http://siiordinarygirl.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

MeMe berkata...

salam dari segmen same..
http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Raudhah berkata...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

mummyrinazone beauty berkata...

Assalammualaikum..
folow sini dr segmen yang sama.

http://hezrina83.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

QasehnyaRania berkata...

selamat bersegmen :D

Nurin Aireen berkata...

ween datang dari segmen yang sama. done follow here. follow me back if u don't mind :)

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html