Isnin, 17 Disember 2012

Foodies Blogger Award

Assalamualaikum.....



Hari nie terima award nie from my lover. Dia selalu menjadi pendorong kita untuk menjadi food blogger, tapi wife dia nie ikut suka hati jer letak entry caca marba. Tetaplah, hubby suka kalau kita masukkan entry pasal food. Contohnya semalam ada buat kerepek, tapi tak sempat nak buat snap snap. Nak posingkan pun x sempat. Hubby sibuk suruh buat entry, tapi dah tak sempat kan. Next weeklah kalau ada masa untuk buat.

To hubby, Mohd Saiful Hezry... love you so much. Thank you darling...


10 thoughts..:

Rai Ourkizuna berkata...

tahniah kak..akak rajin review kedai2 tempat akak makan..suka tengok gambar makanan.. menaikkan selera saya..hihi..

Wak Gelas™ berkata...

wah sayangnye hubby mak tuu.. ehHHee

ummiross berkata...

sweetnya, ada pendorong istimewa rupanya, orang yang paling dekat dihati, tentu semangat berblogging kan Aziela.

Cik Nurul Siezuka berkata...

Wah.. Tahniah Akak.. :)

Nur-nba berkata...

Bagus suami akak beri sokongan moral pada isterinya...

Kes Nur pula kadang2 entri dalam blog dibaca senyap2 oleh suami.. kiranya Nur dah ada sorang silent reader yang setia... hehehe

Aziela berkata...

@Rai Ourkizuna Sebab kadang2 akak sendiri kalau ke mana2, susah nakc ari tempat makan yang ok. Google pun x berapa banyak. So, akak startlah, supaya orang lain x jadi macam akak. Anyway, rasa guilty pada readers yg preggy macam Rai. Sorry yer Rai.

Aziela berkata...

@Wak Gelas™ Iyolah wak. Sayangnya ke ndhi, urong tau lagi.

Aziela berkata...

@ummiross Betull kak Ummi. Rasa seronok sikit.

Aziela berkata...

@Cik Nurul Siezuka Alahai...sendiri2 punya jer Nurul. R u ok, Nurul? Akak nak baca luahan kecewa awak, tapi dah kena remove ekk..

Aziela berkata...

@Nur-nba Ha, silent reader pun ok Nur. Boleh beri hint macam2 kan...? Heheehhehe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink