Rabu, 10 Ogos 2011

Menang Contest Atok!

Assalamualaikum.....

Waahh...hari nie tak dapatlah nak berwordless Wednesday... hehehe. Pagi2 nie, dapat khabar gembira. Kita dapat salah satu daripada hadiah Contest Kutuk Blog Atok hari tu. Entry kita ada kat sini. Walaupun kedudukan kita paling corot, kita tetap bersyukur. Sebab kita tak pernah masuk apa-apa contest pun. Err..ada ekk. Tapi tak tau apa kesudahan contest story yang dulu tu kan...

Anyway, syukur sebab dapat keychain. Bukanlah sebab keychain tu harganya mahal, sebab kita pun ada juga keychain dari Cameron, cuma ini adalah hasil daripada menaip di blog. Tambahan lagi, ianya pemberian daripada rakan blog yang tak pernah dikenali di alam nyata.

Yang paling penting, terima kasih banyak2 kita ucapkan pada rakan2 yang mengundi kita. Terutama pada best friend kita yang undi kita everyday. Sayangggg awak dan awak dan awak...


Kita mungkin akan dapat salah satu daripada yang ini.

Yang tempat pertama, atok kata rahsia. Hehehe..Tak kisahlah. Tak jeles pun den..hehehe. Tapi kita paling suka sebab akan dapat salah satu daripada kad raya ini...hehehe.


Atok dah siap tulihhh... Yess..suka sangat baca surat orang yang bertulisan tangan. Mengimbau nostalgia betul. Dan semestinya bila dapat yang handwriting nie, kita suka mencari sesuatu. Hehehe..apa dia? Nantilah kobar kek atok. Sok2 dapek, den boghi la tau yo tok... hehehehe.

Ok..gambar2 semua di cilok tanpa kebenaran dari atok di sini. Sorry tok..sorry...eksaited sangat..lupo nak mintak permisen..  Lariiikkk....

1 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

Wahhh...TAHNIAH ..berbaloi jugak masuk contest ye..dalam pada tak pernah nak join tu..sekali masuk terus tersangkut...heheheh..lepas ni boleh join contest dan segmen lagi..mana tau REZEKI.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink