Selasa, 2 Ogos 2011

Sudikanlah untuk Vote Kita. Puhleaasseeeee....!!!

Assalamualaikum.....

Yey....Alhamdulillah sebab kita dapat masuk final dalam kontest blog Apo2 Yo lah. Err...itupun sebab limited edition punya participant. Namun, kita tetap seronok. Boleh review entry kita kat sini.

Tapi, pemenang muktamad ialah sesiapa yang dapat undian tertinggi. Jadi, kepada anda semua, silalah sokong kita dengan mengundi kita di sini.

Insyaallah, keikhlasan anda itu berlipat ganda pahalanya di bulan yang mulia ini.

10 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

Dah vote dah...Gud lak awak...esok kita vote lagi eh...

Aziela berkata...

Rahmah : yeyyyyy...tengkiuuuu...heheheh Sajer seronok2 wak...

Amy Syaquena berkata...

amy sudah vote untuk awak , good luck ok

Suhami Ahmad berkata...

hihi....gud luck kak aziela... =)

Rahmah Ram Ram berkata...

Haaa...seronok join segmen ni wak....Gud lak ye..saya dah vote dah pagi ni...tak boleh ke buat banyak-banyak kali? kenapa kena sekali aje...erm..ceh!!

Aziela berkata...

Amy : Terima kasih banyak2......

Aziela berkata...

Suhami : Hehehhe...nie..cubo2 yo...

Aziela berkata...

Rahmah : Tak tau la plak segmen nie nak kena vote...adoii..kalau tau..konpem saya x masuk..hahaha

Rahmah Ram Ram berkata...

Kalau untuk suka-suka untuk memeriahkan lagi segmen tu apa salahnya kan?

Hait!! saya dah vote untuk hari ini...confirmed satu hari satu kali kena klik...huhuhuhu

Aziela berkata...

tengkiu wakkk....sayanggg awakkk

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink