Isnin, 30 Julai 2012

Wanita Mati Gantung Diri - Apa Cerita Sebenarnya?

Assalamualaikum.....

Mungkin dah ramai yang tahu tentang kisah yang dilaporkan oleh berita di TV9 malam tadi dan juga terpampang di dada2 akhbar hari ini. Seorang wanita, Eksekutif Pentadbiran di TV9 di temui mati tergantung pada kipas oleh suaminya sendiri. Anda mungkin mahu membaca kupasan daripada wartawan sensasi, Mazidul Akmal Sidik mengenai kes ini di SINI.

Atau anda boleh ke blog Hazrey, juga pengamal media tentang entry beliau di SINI.

Tetapi, suami mangsa adalah seseorang yang kita kenal secara personal kerana pernah bekerja di syarikat kami dulu. Beliau dan mangsa adalah pasangan yang sangat sopan dan berbudi bahasa. Macam tak percaya perkara ini terjadi kepada beliau.

Manusia boleh berubah dek kerana faktor2 yang tak dijangka. Hanya Allah Yang Maha Mengetahui.

9 thoughts..:

Rai berkata...

astaghfirullahalazim..macam mana boleh jadi begitu..di bulan mulia ni.. innalillah & takziah buat keluarga dan kenalan mangsa..

Sari Yusa Ibrahim berkata...

mengalir airmata sy baca..

Iffah Afeefah berkata...

tergantung ke

bkn mati mngejut? hurm

Aziela berkata...

Rai : Itu semualah yg menjadi persoalan.

Sari Yusa : Sedih kan...

Iffah : Dah kena tangkap husband dia after laporan bedah siasat keluar.

NzA berkata...

sedihnya....
hnya mrk je tahu...

NzA berkata...

Opppsss!!!
lupa lak, nnti tinggalkn alamat kt email akak ye.
norzakiahabdullah@yahoo.com

ibundo berkata...

innalillah..
hanya Dia yang mengetahui

Azham Vsvc berkata...

la, akak kenal la mangsa dgn suaminya ni kan? gempar betul cerita ni dalam TV sekarang....tak sangka akak kenal huhuhu....

P/S: Sekarang pukul 10.47 mlm hari Rabu, dan baru sahaja menjawab panggilan akak hehe....tak sangka akak was thinking of me by the time I was reading this blog post hehe

Aziela berkata...

NzA : Yer kak.... mereka jer yang tahu

ibundo : betul to Bundo

Azham : Tak sangka kawan kami..
Hahah...tak sangka u were reading this by that time...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink