Rabu, 25 Julai 2012

GIVEAWAY SALAM RAMADHAN 2012

Assalamualaikum.....

Saja nak join bila tengok jiran sepagar kita join. Macam best pula...

GA by adik Cik Bintang nie hadiahnya adalah sesuatu yg sedaaappp. Apa itu? Sila lawat blog beliau untuk tahu yer...

Kena buat entry tentang Makanan Yang Saya Suka Makan Bila Berbuka.

Err, sebenarnya kita tak ada makanan yang khas kita suka bila berbuka puasa. Ikut mood lah biasanya. Tapi sejak umur dah meningkat nie, lebih suka cari nasi dengan lauk yang simple. Tak lah sampai nak 6-7 jenis lauk. Kadang-kadang 2-3 jenis lauk pun dah cukup untuk kita. Kuih, bubur, manisan dan lain2 tu pun tak berapa menarik minat KECUALI......

POPIA BASAH

Yer... kita memang sukaaa popia basah. Especially yang pedasss dan penuh isinya tu. Tapi nak jumpa popia basah yg sedap, memang susah...


Owh, panjang pula entry. Jom lah friends, join GA nie. Maybe untuk kita semua kongsi cerita tentang menu kegemaran anda. Sambil2 tu, boleh support GA nie kan...

5 thoughts..:

Mamasya berkata...

Slmt berpuasa buat Aziela. good luck utk GA. kalau popia akak suka popia biasa sbb yg basah tak tak tahan pedas...

NzA berkata...

gud luck utk GA tu...jap lg nk p terjah....

Rahmah Ram Ram berkata...

gud luck awak..

Cik Bambam berkata...

dah try popia crispy kat alamanda tuh? marveles popia dia kakkk!! hhehehe

Cikbintang berkata...

Terima kasih join GA cikbintang!!!

popia basah sedap...cikintang suka letak kacang tumbuk atas die...nyum2..hehe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink