Ahad, 15 Julai 2012

Produk MyChef Sesuai di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum.....



Masih ramai lagi yang tidak sedar tentang kweujudan produk MyChef di Malaysia.

Produk MyChef ialah produk makanan sejuk beku yang boleh menjadi 'penyelamat' anda terutama sekali di bulan Ramadhan yang akan menjelma tak berapa lama saja lagi. Hanya panaskan saja di dalam microwave untuk beberapa minit, hidangan akan sedia untuk santapan. Paling mudah, jangan panik kalau terlewat bangun untuk sahur. Sementara bancuh air dalam mug, makanan pun siap untuk di jamah.


Mereka ada berbagai2 menu yang pasti akan memancing selera anda dan keluarga. Kalau pun x semua, tapi pasti ada yang memikat di antara barisan2 hasil resipi yang diolah oleh chef2 selebriti Malaysia ini.

Tak susah nak makan makanan berkualiti hasil chef terkemuka negara sekarang.

Secara jujurnya, kita sendiri masih belum mencuba dan dalam usaha untuk memburu produk ini. Mari kita sama2 pergi memburu....

Owh...nak tahu lebih lanjut? Mari singgah blog myChef.

14 thoughts..:

#ciksuzlin berkata...

Save budget bulan puasa kita (^______^) Nice to know you Kak Ziela.

ainnoraini berkata...

Baru tau..bagus jugakkan untuk bulan pose nii..

Encik Zaharin berkata...

wah..terima kasih info..boleh la cari produk ni nanti

Suhana Shuib berkata...

kat mana boleh dapat produk ni??? nak try la..

wan G Silk berkata...

menarik ni...mesti cuba di bulan puasa..btw, salam perkenalan, nice blog la ;-)

Azham Vsvc berkata...

sesuai untuk pelajar universiti yang duduk umah sewa atau hostel...beli microwave kecik tu then dah boleh makan makanan sedap untuk sahur hehehehehe

Sari Yusa Ibrahim berkata...

kita ada 12 pek MyChef, so 12 hari tak yah pk menu, pilih saja satu!!! hihihi

Salwa berkata...

Yang bujang-bujang sesuai ni. Senang dan cepat.

Suhami Ahmad berkata...

menarik ni kak...mano nak dapatkan ni?

Cik Kamoo berkata...

senanglah nak masak lepas nie ... main campak ajelah

Misz Mieza berkata...

Wah! Ini sudah bagussss..! Hehehe..
Serius MM pun tak pernah tau akan kewujudan produk mycgef nih.. Nanti nak gi memburu jugaklah.. ;)

Bro Framestone berkata...

Terima kasih sebab sudi bertegur sapa dengan bro baru-baru ini :)

Nur-nba berkata...

Kak Aziela, lepas ni nak sahur dah senang sebab ada 12 pek Mychef dalam freezer.. Nice knowing you kak.. Datang JB nanti beritahu Nur ye.. Tak rugi masuk GA Kak Ida kan... Salam ukhuwah dari Nur...:)

Aziela berkata...

cik suzlin : Hahahha..akak dah agihkan pada family. Really nice knowing you too...

ainnoraini : Memang sangat mudah kak.

Encik Zaharin : Good info best to be shared...

Suhana : Ada di a few Tesco dan Giant dan Cold Storage terpilih. Nanti refer kat blog myChef yer..

wan G Silk : Salam perkenalan kembali. Tq singgah sini yer.

Azham : Yesszzaaa... Tak yah microwave pun boleh. Panas kan macam biasa, kukus atau boleh jer rendam dalam air panas mendidih.

Sari Yusa : Kita dah bagi2 kat kampung...hehehehhe

Salwa : Yang tak bujang pun mudah juga...

Suhami : Ha...Tesco Somban, ado tok.

Cik Kamoo : Hahahah, senang, senang.

Misz Mieza : Sekarang dah tau? Teruskan memburu!

Bro Framestone : Macam ada banyak lagi soalan lah Bro.. Cemana nie..?

Nur-nba: Yerlah Nor. Nice knowing you too. Tak puas borak that nite kan.. Insyaallah kalau akak sesat di JB, akak bagitau yer..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink