Selasa, 8 Januari 2013

Happy Birthday Blogger Masakan Tersohor : Cik Mat Gebu

Assalamualaikum.....

Hari nie adalah hari lahir Cik Mat Gebu, atau lebih mesra dengan shortcut CMG.

Rasanya every year, kita tak pernah tak wish beliau lagi sebab rasa berterima kasih tak terhingga dengan beliau kerana beliau dengan ikhlasnya berkongsi resipi2 dan petua2 masakan di blognya.

Tapi yer lah, kita nie blogger level bawah, opkos tak dikenali beliau. Tapi, tak penting kalau beliau tak kenal kita, sebab kita kenal dia dan selalu cedok resipi dia..hahahahha. Kita paling suka resipi rendang ayam kampung beliau.

Anyway, untuk Cik Mat,

Selamat Hari Lahir.

Semoga dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat.

Semoga kebahagiaan sentiasa bersama Cik Mat.

Semoga segala impian Cik Mat akan tercapai.

Amiin, Ya Rabbal Alamin.



14 thoughts..:

Daddy Ziyyad berkata...

Ooooo..hari ni besday CikMat ya..nak gi wish kat dia la....hihih

:: Mrs.Eady :: berkata...

amin~

Mira Adzlia berkata...

hepy besday buat CMG

Mrs Velentine berkata...

happy birthday///

NzA berkata...

walaupun xpernah terjah blog cik mat gebu tapi nak wish jugak...selamat hr lahir...moga brtmbah gebuzzz.....

ummiross berkata...

Happy birthday juga buat CMG..

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

ada tak entry masak rendang ayam kampung tu???

Aziela berkata...

Daddy Ziyad : Dah wish ke Doc?

Aziela berkata...

MV : Tq aminkan...

Aziela berkata...

Mrs Eady : Terima kasih Izwa

Aziela berkata...

NzA : Tq kak..

Aziela berkata...

ummiross : Akak dah wish yer.

Aziela berkata...

Seri Kandi : Nanti Kak Sari search Rendang Itik yer...

TiranaAduka berkata...

selamat ulang tahun CMG

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink