Rabu, 16 Januari 2013

WW : Adakah Kegembiraan Insan Tersayang Sudah Cukup Untuk Menjadikan Hidangan Lazat ( Walaupun Tak Sedap)?

Assalamualaikum.....


Entry Di Sini

Entry Ini

Cerita Yang Itu

Resepi Ini

Kisah Itu



Atau, kalau food tak sedap, ceblaih jer...makan dengan siapa, di mana sekali pun, tetap mengecewakan?

Note : Semua food dalam gambar entry ini, sedap2 belaka.


.

12 thoughts..:

Che Rosliza Che Mat berkata...

mesti sedap..

Kakcik Nur berkata...

Bila dah takde apa2 dan perut tengah lapar, makan megi kosong pun sedap. :)

Mira Adzlia berkata...

mknn plg sedap adlh mknn free..hahaha

Daddy Ziyyad berkata...

makan beramai ramai dgn family/kawan2, kalau food nya sedap, adalah sgt best..kalau food tak sedap, best jugak....tapi best mengkomplen/kutuk kedai makan tu la...hahaha

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ berkata...

mkn ngn family smua mkanan pun jd sodap:)

Mamasya berkata...

Aslmkum AZiela
kegembiraan bersama org tersayang..kumpul makan bersama....menjadikan makanan kurang rasapun tetap kita gembira...

Rai Ourkizuna berkata...

Bila makan reramai rasa meriah kan.. Yang sedap akan jadi lebih sesp.. Yg kurang sedap akan jadi sedap sikit.. Sikit je la.. Hihi..

gadisBunga™ berkata...

sebenarnya ada banyak faktor yang akan menjadikan makanan terasa sedap. heheh~

NzA berkata...

wah semuanya nmpk sedap..lapar la pulak.....

TiranaAduka berkata...

nasib baik bru lepas lunch.

Aziela berkata...

Saya seronok dengar pendapat semua orang di sini. Entry ini, demokrasi.

Azham Vsvc berkata...

hehe....gambar yang terakhir tu menggamit rasa untuk saya lihat dan baca entrynya hehe.....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink