Ahad, 3 Februari 2013

Tak Pernahhh Merasa CPUV Nuffnang

Assalamualaikum.....

Kena buat entry jugalah jawabnya.

Dah jenuh hantar tiket, dah jenuh upkan traffik, tapi tak pernah merasa CPUV. Kenapa ekk?

Bukanlah kita mengharap pada Nuffnang earnings, sebab memang tak pernah merasa pun. Tapi nak lah juga nampak kotak CPUV berpenghuni selepas bertahun2 setia dengan Nuffnang.






16 thoughts..:

NASZ berkata...

sabar. mungkin ada rezeki di tempat lain. jangan putus asa k?

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

BaNu Syah berkata...

sama lah kak..sy dh malas nk amik tau pasal nuffnang dh..haha merajuk dh..

Nadia Johari berkata...

In Shaa Allah..nnt ade la reziki tu

Rai Ourkizuna berkata...

Cuba hantar tiket kat nuffnang tanya kenapa tak dpt cpuv, sama ada lokasi ads akak betul ke tidak.. Pelik.. Saya rasa trafik akak lagi tinggi dari saya..

azieazah berkata...

Sori nak tanya. Ada letak adds Nuffnang tak kat blog? Tak nampak pun....

Apapun elok juga bertanya.

TiranaAduka berkata...

sis ta bg 1 buat sis kt sini.ada 2 ni.ta usik 1 je.

TiranaAduka berkata...

maaf bru ta nk follow blog sis.590 disini..hehe

Azham Vsvc berkata...

Insyaallah lepas ni adalah rezeki akak tu...jangan lupa hantar ticket bagi jenuh org Nuffnang nak layan hehehehe!

Aziela berkata...

@NASZ Bukan kira putus asa, cuma rasa tak adil.

Aziela berkata...

@BaNu Syah Iyerlah Banu. Akak pun rasa mcm nak merajuk juga.

Aziela berkata...

@Nadia Johari Lamaaaaa dah keciwa.

Aziela berkata...

@Rai Ourkizuna Tiket memang selalu akak hantar. Tapi, macam tu jugaklah jawapannya. Iras2 jawapan celebrity gitu.

Aziela berkata...

@azieazah Of course ada. Tapi ada amsanya ada, ada masanya kosong jer kak. Saya di anak tirikan sebab saya tak glemer kan?

Aziela berkata...

@TiranaAduka Bagi apa, TA?

Aziela berkata...

@TiranaAduka La, baru nak follow yer? Merajuklah. Tapi dah follow kan? Tak jadi merajuk.

Aziela berkata...

@Azham Vsvc Akak yg jadi jenuh nak layan...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink