Selasa, 5 Februari 2013

Terpengaruh dengan Doktor Zoul

Assalamualaikum.....



Kita tak tahu macam mana nak eja nama dia dan tak tahu nama sebenar dia (tak ingat sebenarnya). Tapi, jumpa blog beliau dari blogger lain. Maybe dari Dr. Daddy Ziyyad.

And Dr. Zoul baru saja buat entry pasal makan sate untuk breakfast di Muar. Dalam hati dah rasa meronta-ronta nak explore tempat2 tu. Cuti CNY tahun nie, dah tentu2 busy. Dengan family PD ada trip di Melaka (mujur di Melaka), dengan nak raya lagi, dengan open houses raya lagi.

Cuba anda baca juga entry tu di SINI dan cuba bayangkan anda berada di Muar.


Aduhaii, bila nak pergi Muar nie.

18 thoughts..:

:: Mrs.Eady :: berkata...

agagaga..x sanggup nak tgk nanti terliur!

Kakcik Nur berkata...

Tak nak bayangkan. Nak yang betul2. :)

Daddy Ziyyad berkata...

Cuti raya Cina ni mmg saya tak jalan mana mana...lepak rumah aja...sebab tak sanggup mengadap jem/sesak...hihihih...Sate buat breakfast tu mmg kelainan yg jadi daya tarikan kalau gi Muar...:)

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

Akak selalu rajin kayuh pagi2 semata2 utk breakfast sate di Muar & kadang sengaja tidur satu malam kat hotel bajet Muar yg atkde breakfast supaya pagi2 bleh cari sate. Aiiii.. baru sebut2 dengan kawan semalam pasal sate mUar ni..

Rai Ourkizuna berkata...

takmo tengok..takmo tengok.. takut nanti terliur..hahaha..

Aziela berkata...

@:: Mrs.Eady :: Ha, nanti jadi mcm akak nie.

Aziela berkata...

@:: Mrs.Eady :: Ha, nanti jadi mcm akak nie.

Aziela berkata...

@Kakcik Nur Bila Kakcik?

Aziela berkata...

@Daddy Ziyyad Nak rasa jugaaaakkkk...! Uwaaaa.

zouldahan berkata...

Promote blog saya ke?
Terima kasihlah.

Nak tahu nama betul saya?

Baca di link ini.

http://zouldahanblog.blogspot.com/2010/06/aku-dan-apa-ada-pada-nama.html

Aziela berkata...

@Seri Kandi Tanah Jauhar Kak Sari...recommmend lah few places sikit.

Aziela berkata...

@Rai Ourkizuna Lepas bersalin nanti, tengok yer...hehehehehehe

Aziela berkata...

@zouldahan Takperkan Doc, saya share entry blog Doc. Saya dah baca entry tu. Memang unik nama Doc.

NzA berkata...

Kt Tjg Emas tu mmg ada sederet gerai menjual pelbagai makanan johor.....

Aziela berkata...

@NzA

Saya suka pergi situ, kak.

gadisBunga™ berkata...

saya tak penah jejak muar lagi. pagoh pernah la.

tapi mee bandung muar saya selalu makan. :D

TiranaAduka berkata...

cdng nak blik kg..takut jem pulak

Azham Vsvc berkata...

oh my....saya peminat tegar satay!!! sedapnya.......teringat kenangan makan satay kat Sungai Ramal, Kajang beberapa bula lepas :)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink