Rabu, 6 Februari 2013

WW : Dah Lama Tak Dimanjakan

Assalamualaikum.....


Lunch in hotel's room...


29 thoughts..:

Daddy Ziyyad berkata...

Jujurnya, saya tak pernah order makanan dari dalam bilik hotel...hahaha

AyueJean AJ berkata...

Wahhh..... Syoknya... =D

Umiazah Mz berkata...

assalam
sesekali mmg perlu kita dimanjakan..betul tak?

Cho Zila berkata...

nak jugak.. nak jugak...

Rai Ourkizuna berkata...

jenis manja macam ni saya pun nak kak..hahaha..

Kakzakie berkata...

Ini makan berdua ajelah ye Ziela..

Aziela berkata...

@Daddy Ziyyad Bila unplanned travel, mcm nielah jadinya Doc. Terlalu penat dan lapar untuk merayau cari food.

Aziela berkata...

@AyueJean AJ Memang syok...

Aziela berkata...

@Umiazah Mz Err, nak selalu, boleh x?

Aziela berkata...

@Cho Zila Bila kak?

Aziela berkata...

@Rai Ourkizuna Best kann...

Abil Fikri Ahmad berkata...

Kalau hari hari cm tu mau bulat badan!!

Farisha Lyssa Farish berkata...

nak french fries tu pun jadi la~ hehe

Mrs Velentine berkata...

sedap..lapar terus

Azham Vsvc berkata...

wah....lunch on bed ke? hehehe bestnya!

Deqla manjew berkata...

wahh bermanja dgn makanan ke kak? hihi.. best tu.. ;)

ummiross berkata...

Waa,..best!!, santai2 n makan2, bahagianya.

Puteri Saidatul Sufiah berkata...

bestnyer... lama dah x d manja macam tu... nak juga...

Daddy Ziyyad berkata...

Nak tanya bleh..no problem..silakan...kalau nak privasi, email saya sahaja : audidarthvader@gmail.com

Wak Gelas™ berkata...

fuyohh ..matcham raja dan permaisuri jugakk.,ahHKs

Aziela berkata...

@Abil Fikri Ahmad Err...tak hari2 pun bulat gak la bang...

Aziela berkata...

@Farisha Lyssa Farish Memang sedap dikkk... Alamak, nak kena carik fries plak lunch nie.

Aziela berkata...

@Mrs Velentine terrr...baca time lapar pulak yer. Hihihihi

Aziela berkata...

@Azham Vsvc Inilah the only time...hahahaha

Aziela berkata...

@Deqla manjew Kalau bermanja dengan makanan nie, feel lain tau..hahahha

Aziela berkata...

@ummiross Best kak...hehehe

Aziela berkata...

@Puteri Saidatul Sufiah Mesti mauu...kan.

Aziela berkata...

@Daddy Ziyyad Thank u soo much Doc. Appreciate this.

Aziela berkata...

@Wak Gelas™ Sekali nie jer lah Wak.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink