Rabu, 4 April 2012

SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER

Assalamualaikum.....


Ya, En Nasz kita nie buat segmen kembali. Segmen pertama setelah bergelar suami yer... Hehehehhe.

Anyway, sebelum apa2, kita nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Naz dan isteri. Semoga berbahagia hingga ke akhirnya. Dalam menjalani alam rumahtangga nie, harus sentiasa ada tolak ansur, kasih sayang sejati, kejujuran dan perasaan saling ingin berkorban agar dapat menyenangkan hati pasangan. Semoga cepat dikurniakan cahaya mata.. Amiin...

Ok...nak kena jawab soalan.

A. Nama Penuh Saya?
= Aziela


B. Nama Panggilan Saya?

= Aziela


C. Sejak Bila Saya Berblogging?
= 7th March 2008


D. Url Blog Saya?
= http://therainbowjourney.blogspot.com



Jangan lupa join segmen nie yer. Pengalaman kita, kalaupun x ramai yang join segemn Nasz nie, tapi Insyaallah kita akan dapat kawan2 blogger yang sehati sejiwa...

So, klik SINI untuk join. Jangan lupa yer...

43 thoughts..:

NasZ berkata...

thanx sudi join. pn. aziela tersilap letak link pn. aziela kat ruang komen post saya. boleh tak tolong letak balik link aziela yang betul kat ruang komen saya? huhu.

azam berkata...

salam kenalan......nice blog

Nur-Azam Shahdan berkata...

blogwalking ;) datang dari segment yang sama,

latest: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Filzati @ Cik Pija berkata...

eh hai tuan tanah kedaung! saya datang dari segmen yg sama jugak XD

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Haruno Hana 하나 berkata...

Hana follow sini :D akak kerja HR? boleh tak nk tau subjek camne yg kia study kat U nnti? hajat nk apply HR for Maybank Scholarship :)

Rahmah Ram Ram berkata...

selamat bersegmen awak!! thanks for the info ye.

Masz Sidek berkata...

BW dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

azri johan berkata...

salam perkenalan daripada segmen yang sama :D

Jemput singgah blog Azri.My

Rafflesia™ berkata...

hi,
datang dari segmen yg same..

http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html


syieda,

Anis anak wong berkata...

salam, nk tanye . akak ni profesian HR ke? i mean Human Resource . klo btol la tekaan saya tu.. sbb saye fresh graduate dlm HR

IntaNBerliaN berkata...

sy dh lama xjoin sgmen.. join segmen bagus gak kan.. leh tambah ramai kwn :-)

NasZ berkata...

list kumpulan dah keluar. sila mula terjah ye?

list boleh tengok kat

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/03/jom-kenal-semua-blogger-ini.html

farhanamasdo berkata...

hai . dtg dri segmen yg sama . salam kenal . feel free to visit me back oke ;)

http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Suhami Ahmad berkata...

rajin akak joint segment sojak kebelakangan ni kan...huk huk...

Ekjozbuluh berkata...

Hye! Jenjalan dr segmen yg sama...Feel free to visit n do follow k! thanx

http://izzdfarish.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Emma berkata...

Hi, Emma visit here =)

Athira Husna berkata...

hai kak aziela! dtg terjah dr segmen yg sama!! jom terjah blog tira & jgn lupa join segmen tira buat utk change bloglist & blogfeed for april! special sikit bulan ni,ada penghargaan sikit utk yg bertuah!! :)

Misz Mieza berkata...

Hai Aziela! MM datang menerjah & jadi follower ke-356 dari segmen yang sama! Salam kenal dari MM.. ;)

http://pape-jer.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Amalina berkata...

salam perkenalan ^^
singgah dari segmen yang sama..
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html
*jgn lupa follow saya balik ^^

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

slm perkenalan kak...hihi

IMANSHAH berkata...

imanshah singgah

!em@ gurLz berkata...

done follow... thanx ye :)

Aziela berkata...

NasZ : Takkan lepaskan peluang. Er, maaflah yer.. Akak dah betulkan..


azam : Nice ker.? Tengkiuuu... Dah pegi blog awak gak..


Nur-Azam Shahdan : Dah jenguk blog awak juga...


Filzati @ Cik Pija : TQ singgah. Err, nak follow awak, tapi bila tekan icon, asyik hangg jer la...camner tu..?

Aziela berkata...

Haruno-Hana : Konichiwa, Hana Chang... Err, akak keje HR, tapi bukan grads HR, heheheheh. Anyway, the normal staffs about HR. Rules and regulations, Acts, Case Studies, Languages, Writings, etc.

Aziela berkata...

Rahmah : Sesama wakk... hehehehhee..

Aziela berkata...

Masz Sidek : Tq...dah balas lawatan tadi yer...

Azri Johan : Awal2 lagi dah masuk blog awak semalam

Refflesia : TQ

Anis anak Wong : Yer betul...tak perlu teka2 kot..hehehehehhehe.. Happy job hunting yer...

IntanBerlian : Akak pun ikut mana yang sempat jer..hehehehhe. Itu jerlah cara nak ramai kawan...

NasZ : Err, kalau satu hari terjah satu kumpulan, x per kan..?

farhanamasdo : Errkk..nie mesti x perasan akak dah jalan2 kat blog dia kan...?

Aziela berkata...

Suhami : Alahai tok... rajin macam nie pun, bapo koratt yo UV akak tetiap arie..Lainlah cam Tok Wan tu...glemerr..hehehehehe

Aziela berkata...

Ekjozbuluh : Dah buat lawatan balas dah tadi..tq singgah yer...

Emma : Akak everyday visit Emma :)

Athira : Yer, akak dah selamat terjah dah tadi..hihihihi

Misz Mieza : Terima kasih bebanyak yer...

Amalina : Err..paksa rela follow balik yer...hihihi

Nurhawa : Ha..gatal kan..konon macam baru kenal la kan.. rotan nak? Hahahahahha

Imanshah : Tq singgah.

Pecinta pink^^ berkata...

sggah bw dtg dri segmen yg sama http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

eqa sulaika berkata...

hye kamu...hihi
slm knl2
nyamannya pandangan header kamu

sini sini >>

http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Salwa berkata...

Balas kunjungan akak. :) Terima kasih sebab dah follow dulu :D

@ deqla manjew berkata...

salam... singgah sini dari segmen yg sama..follow kamu.. :)

Zaidalifah Hussin berkata...

Happy blogwalking...

http://kumahuitu.blogspot.com

kumpulan 7 - No 70

shiema sufian berkata...

Hye Aziela (: Shiema singgah sini dari segmen yang sama. Sorry lambat blogwalking disebabkan haritu Shiema ada final exam. Apepun, jemput singgah dan jangan segan silu follow blog Shiema ye (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Myza Mubean berkata...

dtg dari segmen yg sama... done follow...

http://diariesaya.blogspot.com/

Tabuan Comot berkata...

bw sini...slm kenal....http://sitabuancomot.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

Taman Persinggahan Kayangan berkata...

Salam akak...Jenjalan kat blog akak yer....Lama akak tak jenguk blog mb..datang ler lagi yer..

Amy Syaquena berkata...

lame dah amy x join segmen..kalau ada kesempatan nak juga turut serta..insyaallah

eintan nurfuzie berkata...

hola...cik en balas kunjungan...anyway..pic header mmg awesome...cik en suka...♥

IeraAzizi berkata...

hye kak =)

Rafflesia™ berkata...

pin2..dtg cini >.<

kecHik berkata...

singgah sini =)

Mr. E'raz Fadli berkata...

Datang dari Segmen yang sama..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink