Selasa, 24 April 2012

Susahnyaaa Dashboard Blogger yang Baru Nie...!

Assalamualaikum.....

Kita baru sahaja menggunakan, atau lebih tepat Paksa Guna Dashboard Blogger yang jenis baru nie semalam. Sebabnya, tak pernah pun pilih nak guna bila review dulu. Nampak macam susah. Tapi sejak semalam, dah automatik upgraded (ke, updated?). Selalu kan kalau pakai yang lama tu, dalam dashboard tu dah jelas postings blogs yg kita follow, comments, compose, stats, designs dan sebagainya. Tapi utk yang baru nie, kita dok terkial2 godek dah. Bolehhh la kalau nak cari yang lain2. Kena biasakan sikit la.

TAPI.....

Kenapa kita tak jumpa postings dari blog kawan2? Ala, yang entry2 terbaru dari blogs kita follow tu la... Nak click kat mana? Nak BW pun susah nie... tolong lahhh....

6 thoughts..:

Tentang Kita berkata...

tukarkan ajer pada dashboard yg lama

Masz Sidek berkata...

tukar semula dgn yg lama kak...
lebih selesa guna yg lama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/tutorial-dashboard-bertukar-tukar-new.html

CiK FizA berkata...

Kak Aziela tukar je pd dashboard yg lama 2. hee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

if susah tukar ke dashboard lama senang jer kak...but hujang bulan ni memang akan tukar terus ke new dashboard ni so better guna jer...susah memula lelama ok la

Rai berkata...

boleh tukar balik kak setting tu.. pegi kat belah kanan atas tu.. saya pun tertukar aritu..lepas tu tukar balik..tension je tak boleh nak buat apa.. susah nak navigate..

Aziela berkata...

Dah tukar semula kepada yg lama. Tapi nnt kena juga pakai yg baru nie kan..? Sungguh x best la...huhuhuhuhu

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink