Selasa, 17 April 2012

SEGMEN NASZ : B-L-O-G-W-A-L-K-I-N-G

Assalamualaikum.....



En Naser buat segmen lagi. Kita suka join segmen En Naser. Tapi, kena tengok keadaan. Sometimes tgh2 busy memuncak, tak mampulah nak BW. Buat apalah memberikan janji kalau dah tahu tak mampu nak tepati. So, bila kita join nie, bermakna, Insya'Allah kita akan BW dengan penuh semangat. Apa halangan dan rintangan yang akan datang, Allahua'alam. Yang penting, nawaitu kita ikhlas..kan?

Suka BW sebab boleh dapat kawan baru. Cuma yang buatkan kita kadang2 rasa demotivated utk BW tu bila mengenangkan ada blog yang berat nak loading. Yg ada 'hujan' bunga2 ke, love ke, atau mcm tu, termasuk dengan widget dan kartun2 comel yang ramai dalam blog tu, walaupun sangat cute dan comel, tapi di luar kemampuan masa yang kita ada untuk menunggu dan di luar kemampuan pc kita yang sepatutnya khas untuk bekerja... Jadi, kita minta maaf siap2 kepada yg kita x mampu nak tinggalkan komen yer.

Cuma harapnya, sesiapa yg masuk sini akan mendapat manfaat daripada blog kita walaupun sedikit.

Selamat bersahabat, semua.

Yang belum join, boleh join di SINI.

23 thoughts..:

Miss BaNu berkata...

blogwalking sini jugak hehe..
GA kite tuh setakat nih dah beberapa belas org yg join..hope masa akan dtg bertambah lah jumlah penyertaan tuh..akak segan kenapa?hehe kite redah jer..nama pun baru first time kan ^_^

NasZ berkata...

thanx sudi join. betul tu. susah kalau blog berat.

Rahmah Ram Ram berkata...

as salam...

singgah sini awak.....selamat berblogwalking

NasZ berkata...

senarai blogwalking dah keluar.

Dah boleh mula blogwalking.

Senarai boleh tengok kat link bawah:

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/b-l-o-g-w-l-k-i-n-g-b-e-r-m-u-l.html

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

salam kak..lama tak join segmen2 ni...agak2 ada yg marah x ek?

Nurul Syuhadah berkata...

hye , kte BW sini and follow sekali . Dari segmen yg sama .
Follow me back ya ?

http://ceritachentakita.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Pecinta pink^^ berkata...

hai saya saya singgah bw dari segmen same..jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-naszb-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html maeh(^_^)

keli menari berkata...

salam perkenalan dari segmen sama :)

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Assalamualaikum...
Selamat Pagi...
miss z singgah sini..
jemputlah datang blog ^^

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Tentang Kita berkata...

assalamulaikum

datang melawat tuan tanah

Cik Anis Nisa berkata...

salam perkenalan..BW dri segmen yg same.. :)

Pka Rahim berkata...

hi pka join segmne yg sama.
jemput singgah blog pka tau.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

terima kasih :)

Fathiyah Selamat berkata...

salam..jenguk kamu.. jenguk la sye jugak taw..

http://itsmeyaya.blogspot.com/2012/04/segmen-naszb-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html?showComment=1334716371929#c4825797368632390520

Masz Sidek berkata...

singgah sini dr segmen yg sama :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Sheila Eiman berkata...

salam perkenalan...
bw and done follow you...
jom singgah sini...
http://gadismerahjingga.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

AyueJean berkata...

jalan sini dri segmen same.....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

waniey20~ berkata...

guling - guling kat sini dear :)

dari segmen yang sama ! :)
sudi tak awak jd kawan saya ? huhu

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Ayiesha Sani berkata...

sy dtg jenguk..
jgn risau blog sy ringan je..hehe
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Mr. E'raz Fadli berkata...

BW dari segmen yang sama..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

azri johan berkata...

salam kenal dengan tuan blog

Oh ya, lupa pulak..
JEMPUT JOIN GIVEAWAY NI :)

thanks..

imny.hlovate berkata...

BW dan follow sini :D .
hoho, byk info kat sini .
thumbs up! ^^

jmput singgah sini juga
http://euforiakami.blogspot.com/2012/04/contest-aku-sebuah-blog-by-kamil-kahar.html

Zie Fauzi berkata...

Singgah sini.. Terjah dari list segmen yang sama... Jemput singgah www.ziefauzi.com jika tak keberatan... Terima kasih...

Nurul Husna Kim berkata...

http://bebelsitesaya.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html


dari segmen sama, sy singgah + follow :)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink