Khamis, 5 April 2012

SEGMEN NASZ : JOM BLOGWALKING

Assalamualaikum.....



Terima kasih sebab sudi datang ke sini.... Walaupun segmen yang sebelum nie x sempat habis BW lagi, tapi teruja sangat nak join segmen yang baru nie. Percayalah, kita akan habiskan juga...jangan risau.



So, terima kasih kepada yang datang. Bonus kepada yang follow blog ini adalah seperti berikut :

1.) Dapat panduan tentang tempat2 makan yang menarik sebab kita akan review kedai2 makan yang wajar diketengahkan, di mana2 saja kita pergi. Insyaallah.

2.) Dapat maklumat tentang tempat2 percutian sebab kita akan share secara detail tentang lokasi2 menarik yang kita pergi.

3.) Dapat panduan tentang alam pekerjaan sebab sekali sekala kita akan selitkan tentang asam garam employment world.

4.) Kepada adik2 yang baru habis belajar dan ingin mencari kerja, dalam blog nie pun ada dikongsikan tentang panduan menghadiri temuduga dan sebagainya...

5.) Kita tak pernah pilih kasih kepada mana2 pengunjung blog nie. Semuanyaaa kita sayang...

So, jangan segan2, mehlah jadi kawan kita di alam maya nie...

Atau, x berminat dengan blog kita, bolehlah join juga segmen nia atau cari kawan2 lain di blog NasZ. Klik SINI.

20 thoughts..:

NasZ berkata...

wah..terbaik. hehehe.

thanx sudi join.

Rahmah Ram Ram berkata...

Tq awak ingatkan saya sekali lagi.....jom kita berblogwalking.... :)

::CIK LYNN:: berkata...

cik lynn dari segmen yg sama...=)done follow sni...

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

CSI : Taugeh berkata...

datang dari segmen yang sama. blogwalking sini. done follow. ;)

jemput ke blog ciksya ;)

http://ciktuantanahkedaung.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

syafiqah berkata...

salam perkenalan .
datang dari segmen yang sama .
done follow you .

jemput singgah yeaa :)
http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

NasZ berkata...

list utk blogwalking dah kuar. jom mulakan sesi blogwalking. list boleh tengok kat sini.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/kumpulan-1-1.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ berkata...

salam perkenalan
dtg dr segmen yg sama
done follow !

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Engku Muzahadin berkata...

Singgah dan Follow sini :)
Tandanglah ziarah ke Nakhoda Nurani jika sudi`
Salam Perkenalan ^_^

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

fairus abu bakar berkata...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html?showComment=1333425144170#c654243486092238814

SINGGAH SINI...FOLLOW!

miss Z berkata...

Hai awak...
miss z singgah sini
jemputlah dtg blog

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Liza_Liz berkata...

dari segmen yg sama..done following u..hit me back ^^

http://lizsweetsour.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

icumm berkata...

Jemput2 la dtg blog icumm...slam prkenalan..
Done follow sini!

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

LoveJean berkata...

done follow.... meh lah singgah blog ayue

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nas-jom-blogwalking.html

izan mama mia berkata...

dtg cni..dr sgmen yg same..:)
salam kenal

SHaRfynaRz SHaRfniE berkata...

salam perkenalan .
datang dari segmen yang sama .
done follow you .

ejak berkata...

salam perkenalan

thanks singgah blog sy.. :)

farhanamasdo berkata...

hai . dari segmen yang sama . singgah n follow sini :) feel free to visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Mr. E'raz Fadli berkata...

Datang dari Segmen yang sama...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Mr. E'raz Fadli berkata...

Datang dari Segmen yang sama...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Mr. E'raz Fadli berkata...

Datang dari Segmen yang sama...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink