Jumaat, 27 April 2012

SEGMEN : BEN ASHAARI DAN BLOG AKU !

Assalamualaikum.....



Baru jer habis meeting, jiran sepagar kita suruh cepat2 join segmen nie. Terima kasih yer awak...

Satu persamaan dalam satu perkataan antara blog kita dengan blog Ben ekk? Apa ekk? Santai dan simple, tu mesti ramai yang guna dah kan. Anyway Ben, kita rasa salah satu persamaan antara blog ini dengan blog Ben ialah :


SHARING



I think both blogs kita dengan Ben, share macam2. Share experience, share knowledge, share gossips, share emotional postings, share recipe (erkk..ada kan..? Dulu Ben masak megi), and share a lot more subjects...

Sesiapa nak join, boleh klik sini dengan harapan sempatlah hendaknya...

18 thoughts..:

Hazmirull Shamsudin berkata...

dri segmen yg sama follow awk..n follow saya blik..

Pka Rahim berkata...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Rahmah Ram Ram berkata...

Yeay!! berjaya juga akhirnya...

Selamat bersegmen!

AyueJean berkata...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Masz Sidek berkata...

singgah dr segmen yg sama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

salykin berkata...

singgah =)

♥ Miss Hearty ♥ berkata...

hai awk yg sweet ! sy dtng dri segmen abg ben :)heppy blogging & jemputlah ke blog sy ek ^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Jay berkata...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

deno berkata...

deno datang dari blog abgben dan folow sini okeh :)

Mk Syahir berkata...

Assalamualaikum
singgah sini dari segmen yang sama =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna untuk dikongsi buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

Ini Kisah Tia berkata...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

9n0L4 berkata...

datang respon sini & follow. ni lah die partner miss banu eh. ;)

FL blogh0use berkata...

yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

Zaidalifah Hussin berkata...

DARI SEGMEN YG SAMA BONDE BALAS KUNJUNGAN, HAPPY BLOG WALKING...


http://kumahuitu.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html#links

NiA DaRnEs(Nur Ain Syahira) berkata...

singgah + follow sini =)
http://niadarnes.blogspot.com

fairus abu bakar berkata...

tenkiu akak snggah bLog fairus...fairus singgah sini dan foLLOw skaLi!

keli menari berkata...

dari segmen same ehh

Diera Tekikushika berkata...

datang dari segmen yg sama. lama kan baru sampai ?? hehe. jom g blog saya meh =)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink