Khamis, 4 Oktober 2012

Makan di Kuantan : Swan Restoran

Assalamualaikum.....

Sebuah restoran di Grand Continental Hotel, Kuantan.

Hubby datang sini a few times sebab company dia ada organize dinners kat sini. And dia rasa food sedap, and harga berpatutan. Tak lah cekik darah. So, hubby bawak kita and family ke sini a few times. Chinese food, chinese menu.



Tid-bits..

The restaurant

Lately nie, kami suka betul dengan menu kat atas nie. Fried brocoli with cheese. Mak oii, rangup, lemak, masin dan perisa yang lain semuanya seimbang. Sedap sangat.
usually kami order sepinggan nasi goreng dan share 2 orang sebab portion dia sangat banyak. Nasi goreng garlic is still the best.


Terung masak cili dan belacan. Mak oii, terasa macam nikmat makan sambil berkelah tepi sungai lak rasanya...


Tofu stim. Yummy.


Ikan nie masak asam nyonya. Lain dari yang lain and memang sedap sangat.

Oh yer, restoran nie antara restoran yang dipaparkan dalam rancangan TV3 yang femes tu. Jalan-jalan Cari Makan... Plak JJCM pun elok jer tergantung kat sini. So, recommended kan..

7 thoughts..:

Rai Ourkizuna berkata...

mak oi kak..cheesy broccoli tu nampak cheesy sungguh...

:: Mrs.Eady :: berkata...

sedap aihh..?

♥ Wina ♥ berkata...

alamak..teringin chinese foodlah pulokkkk ;-)

NzA berkata...

Wah ...kalau camni azie boleh jadi host JJCM la..semua tu nampak menyelerakan.....

aku HaniAsyira berkata...

memang nampak semuanya sedap2.. nyum2

Iffah Afeefah berkata...

xtaula ley telan ke x makann cine gni

Aziela berkata...

Rai : Sedap dan seriau, kan..kan.. heheheheh

Mrs. Eady : Sedapppp...

Wina : Cari, jangan tak cari..

NzA : hahahhaha, belum sempat introduce makanan, semuanya dah lesap nanti

Hani Azyira : Sedap dikk

Iffah : Trylah nanti...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink