Isnin, 22 Oktober 2012

Tukar Baju Lagi...?

Assalamualaikum.....

Err...errr....

Yer, tukar baju lagi. Bila dapat yang free arie tuh, rasa macam best pula tukar 'baju' My Rainbow nie.

This time ada offer untuk tempahan dari Cik Rose Cute. Akak pun apa lagi, ambil peluanglah...

Cuba try test

End hasilnya ialah yang hari nie. Itupun Cik Rose tu sabar sangat melayan kerenah cekadak kita.

Anda semua macam mana?

Nampak macam childish?

Bagi kita, kita seronok. Ada fun elements dan ada back to nature elements. Warna terang mata memandang but soothing. As if memandang ke langit yang cerah, but coloured with happiness.

Terima kasih banyak2 Cik Rose. Akak sukaaa....

Nak tempah? Ha, contact Cik Rose sendiri. Sangat berbaloiii...






17 thoughts..:

:: Mrs.Eady :: berkata...

kanak-kanak riang! :)

Deqla manjew berkata...

tgk pun dah tau hasil keja sape..haha.. cik rose mmg pndai edit blog.. =)

izan mama mia berkata...

cantik....CR mmg terer bab edit blog..hhihi..

Mrs Velentine berkata...

wah cantik baju baru ni

PinkUmmi berkata...

cantik je blog...sejuk mata memandang

Sari Yusa Ibrahim berkata...

ni baju raya??? ;-))))

Zurina berkata...

cantik..ceria...;)

Daddy Ziyyad berkata...

rasa macam nak dapatkan khidmat cik rose la..hihihi

alin berkata...

cantiklah, biru macam blog Lulu Caldina.. :)

Lulu Caldina berkata...

yeay geng biru.. ngee

~aYu~ berkata...

comeyla.. sejuk je tgk.. nak gak.. huhu..

Aziela berkata...

Mrs Eady : Kann...hahahhahaha

Deqla : Terperanjat akak..kejapp jer dia buat

izan : Akak baruu tau..sadis kan..

MV : Tq..tq..

Pink Ummi : Tq...cool kan.

Sari Yusa : tepaatttttt sekalikk! hahahhahah

Zurina : Tq kak...

Daddy Ziyad : Ha, boleh cuba doc...

alin : Warna langit

Lulu : Geng Chelsea...hehehehhehe

aYu : Order kat Cik Ros cepat tau...

Abil Fikri Ahmad berkata...

Macam baby periang la..hehehe

Hazmin Hamudin berkata...

Cantik design blog ni... Nak baca pun senang... :)

Che Rosliza Che mat berkata...

tq kak...promote saya...rasa sungguh terharu...

Rai Ourkizuna berkata...

warna ni lebih ceria kak..

Aziela berkata...

Abil Fikri : Mem'baby'kan diri sendiri. Bukan Mcm Kak Gee, ada yang sudi nak 'baby'kan..huwaaa!

Hazmin : Terima kasih. Salam perkenalan

Che Ros : U deserve it sayang..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink