Sabtu, 6 Oktober 2012

Repeat Makan : D'Limau Nipis, Bangi

Assalamualaikum.....

Repeat makan dengan hubby di D'Limau Nipis di Bangi. Dah pernah cerita kat SINI. And hubby pun berpuas hati makan di sini. Adam pun enjoy.

Ikan pari bakar. Hubby teringin.

Udang galah bakar. Macam lobster jer kan.

Nasi dan ulam

Sotong bakar jer lupa nak snap. Macam biasa, sotong nyer memang sedapp sangat. Udang tu besar sangat, so isi dia mcm keras sikit. Lagipun, kepala jer yang besar kan.

Altogether, kos yang kami belanjakan dah x ingat, hehehehehhe. Tapi almost RM100 juga rasanya. Yer lah kan, udang tu jer dah mahal. Tapi dah hubby teringin. Lagipun bukan selalu nak datang Bangi. Kami kan port Melaka dengan Kuantan jer...

Aishh, macam nak repeat lagi pula rasanya. 

10 thoughts..:

Nora Shahaira berkata...

masa duk kat belakang tu kat sek8..masa tu keje as cokgu tadika kat satu tadika belakang tu..selalu datang kedai ni minum air spesel dia tu..huhuuu sedapppp

Nora Shahaira berkata...

masa duk kat belakang tu kat sek8..masa tu keje as cokgu tadika kat satu tadika belakang tu..selalu datang kedai ni minum air spesel dia tu..huhuuu sedapppp

Nurmujahidah Ismail berkata...

kadang2 nak jugak berhabis untuk kpuasan,, tapi,, kena kadang2 je tau :D

Telor Power berkata...

salam kenal ya.

wah udang tu terliur melihatnya.area bangi ker?

Cik Kamoo berkata...

dah lama tak makan dekat sini ... dulu2 rajin lunch sini. makanan sedap juga

Mira Adzlia berkata...

byk kali pegi i..mmg sdap la ni...aish..ni yg mmbuak2 prasaan nk pegi nih..hihi

Iffah Afeefah berkata...

mmg sedap

iffah penah minum air die je

sedap air tu

Zurina berkata...

sll gak kalau g bangi singgah makan kedai ni. Air limau nipis special...itu yg dberi nama d'limau nipis...;) wah!3 org mkn rm 100++ tu...;)

Aziela berkata...

Nora : Bila laah agaknya kita dapat bertemu yer Nora...

Nurmujahidah : Ha, keadangg-kadangg.. jarang-jaraaaaanggg. Hihihihi

Telor Power : Bandar Baru Bangi to be exact. Mcm mana saya nak follow yer...x jumpa button follow..

Cik Kamoo : not bad kan, cuma of course pricey dari warung biasa kan..

Mira Adzlia : Kalau x sedap, x bawak hubby dgn Adam rasanya. At least kenalah dengan selera sikit.

Iffah : Yang peliknya, akak x pernah minum air spesel dia..

Zurina : Macam makan kat Medan Ikan Bakar plak rasanya. Memang a lil bit pricey.

Rahmah Ram Ram berkata...

Memang sedapp!!

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink