Khamis, 25 Oktober 2012

Makan di Melaka : Repeat di Windmill

Assalamualaikum.....

Pernah cerita pasal makan di Windmill a few times dalam blog nie. Tapi nak linkkan semula, mcm susah pula nak cari. Nanti nak minta tolong Cik Rose lah, hehehehhehe.

So, memang kalau nak makan western yang sedap dengan harga yang sangat berbaloi, kat sinilah kami datang...

Adam dah lapar, tu yang muka ketatt jer tu.


Ok, minum air papa dulu. Basahkan tekak dulu. Carrot Juice Giant.


Air omak eh. Apple juice no sugar with Asam Boi


Vanila Milk Shake fav Adam. At last sampai juga.


Potato Salad fav hubby

East meets West. Nasi goreng cili padi and lamb chop. Mama punya.


Windmill Special Mix Grill. Hubby's


Adam's. Spagheti

As usual, satisfying.

Eh, nak raya nie tak adalah makan western kan. Unless ada yang buat BBQ daging korban kan. Yummm!

8 thoughts..:

Mrs Velentine berkata...

wah sedap2..

Rai Ourkizuna berkata...

aduh kak..pepagi saya dah tertengok makanan..lapar balik..

Deqla manjew berkata...

wahh besarnye Vanila Milk Shake tu kak...terliur tgk...

Aziela berkata...

MV : Sedap..

Rai : err...puasa ke Rai? Kalau x puasa, gi makan, baby lapar.

Deqla : Issh...yg tu kalau ikut tekak, segelas pun x cukup.

Daddy Ziyyad berkata...

Ohhh..saya selalu lalu depan restoren Windmill ni kalau ke AEON Bukit Tinggi...nampak menarik, especially menu fusion tu...east meet west :) Insya Allah boleh cuba la lepas ni

azieazah berkata...

Lama tak pekena Lamb Chop dan Carrot Susu! ohhh tergoda sungguh.

Salam Aziela. Kak Azie masuk membalas ziarah.

Aziela berkata...

Daddy Ziyad : Kat situ ada yer...? Kalau x silap, ada di Seremban 1 dan Melaka 3 jer. Takut tersalah sebab yg lagi satu tu macam ada alcohol.

azieazah : Terima kasih sudi singgah sini dan follow Kak Azie.

NzA berkata...

ingatkan sesat tadi..rupanya rumah aziela dh brtukar warna la...sejuk mata memandang....

wah JJCM la..semuanya nmpk sedap....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink