Rabu, 19 September 2012

Pot Luck Office

Assalamualaikum.....

Jumaat yang lepas, kami di pejabat bersetuju untuk get together sambil makan2. So, nama pun tak formal, kami buat pot luck jer lah. Yang penting, dapat makan bersama2 sebagai sebuah keluarga. Makan2 nie bukanlah jamuan raya walaupun Syawal masih ada. Ianya termasuk sekali doa selamat untuk Pn Rahmah yang akan bersalin, untuk Shazna yang baru disahkan hamil anak sulung, dan juga untuk Birthday Mr De Cruz. Sayangnya, tak sempat nak ambil gambar banyak2.... Gambar makanan jer yang ada...

Kuih raya, kek, kek batik, agar2 Milo, tembikai

Nasi beriyani, Daging Beriyani, Acar mentah, Rendang Ayam, Nasi Impit



Puding Trifle

Mee Hoon Goreng marvelous

Kuay Tiaw Goreng Kerang

Keropok dari Terengganu bersama rakan2 Nasi Beriyani

Antara jejaka di opis


Haip..baca doa dulu..

happy Birthday Mr De Cruz

Kita bawak.... tembikai jer..hihihihi


6 thoughts..:

Mrs Velentine berkata...

alamak mengoda makanan2 ni...dh lapar..huhu..cubit2 nuffnang

:: Mrs.Eady :: berkata...

nyummm nyummm...

Rahmah Ram Ram berkata...

hihihi....takutlah awak!! huhuhu..... tak payah bersalin buleh tak??

Putri berkata...

dear..ini bukan pot luck
ini dah macam jamuan raya..
semua ssedap2

Iffah Afeefah berkata...

meriahnye

bnyk mknn tu

etuza berkata...

sungguh menyelirakan..klik
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink