Khamis, 19 Mei 2011

Api..!! Api..!!!!

Assalamualaikum...

Masa ke EPF di Ayer Keroh Melaka bulan lepas... kami ternampak asap berkepul2 di udara. Berselisih dengan beberapa buah ambulan di sekitar kawasan MITC. Setelah selesai urusan di kaunter EPF, kita sempat snap picture nie sementara hubby borak2 manja dengan pakcik guard di luar pintu...

Setelah keluar masuk beberapa kali, pakcik guard tu kata dapat info yang terbakar tu adalah kilang buat mercun dan colok untuk masyarakat Cina. Memandangkan pada kepulan asap tersebut, mungkin ada beberapa peralatan yang meletup....

Semoga tiada kemalangan jiwa yang berlaku......

5 thoughts..:

Nora Shahaira berkata...

wonder pet..wonder pet..kami datang..itu anak nora la nyanyi..hikhik..tu la namanya kilang makan tuan..ish..tak baik tau..(wei ape da merapu ni..)

Cik Cempaka berkata...

hihi...

mesti wonderpet tak sampai2 ni

sebab tayar kapal terbang hilang

:)

Ummi berkata...

Assalam Aziela...kjg bls dr Kuantan..hehe...awang pink kat kueteow tu akak beli kat SSF ada jual..byk warna gak...hijau, biru, pink, putih pun ada rasanya...hehe

Aziela berkata...

Nora & Cik Cempaka : Aiyyoo..wonderpet jauh sgt agaknya... Dh jadik abu dh mercun tu..hahahha

Aziela berkata...

Ummi : Ada SSF kat Kuantan ek K. Ummi...hehehhehe. Nk kena explore nie....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink