Isnin, 30 Mei 2011

Saya perlu bantuan! Blog ada masalah.

Assalamualaikum.....

Mcm mana nak cerita yer. Dah a few weeks jadi perkara nie. Bila buka blog, kita log in kan. Lepas tu page akan terus direct ke dashboard. Drpd dashboard, view blog semula, kita macam automatically log out. Selalunya kita akan stay log in kan? Ini automatic log out. So, tak boleh nak balas komen kat blog sendiri...atau blog kawan2. Sebab bila kita balas, akan jadik Mak Anon (anonymous).

Ada sesiapa boleh bantu tak? Dah puas godek dalam setting blog, setting account..setting google... tetap x berjaya juga.

Tolonglaa.....tolonglaa.....

3 thoughts..:

Shaherah berkata...

shera tak tahu pulak pasal ni.. jab lg mesti ade org bgtahu.. sabar ea..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

alamak kak..tak dapat nak bantu la..macam mana lah jadi macma tu ye..masalah blogspot agi ke

IDAZS berkata...

saya pun mengalami masalah yang sama. tapi bukan semua blog, sesetengah blog saja. klau comment dia jenis yang mcm ni boleh masuk. kalau jenis yang select profile mmg akan keluar anonymous tu. ingatkan saya sorang je yg alaminya :(

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink