Isnin, 2 Mei 2011

Gambar Tempat Kejadian

Ingat lagi tak entry kita pasal kereta kita rosak dalam hutan belantara arie tuh? Ha, kalau nak refresh, kat sini yer. Masa tu kita tak provide gambar tempat kejadian sebab dah malam kan. Baru2 nie bila kita lalu semula tempat tu dari Kuantan ke PD, kita berjaya ambil gambar tempat kejadian.

Ini gambar keadaan jalan raya yang masih dalam construction dan penuh dengan debu2 berterbangan dek laluan kenderaan berat seperti model lori ini.


Ini pula gambar lurah jalan yang sedang di baiki itu. Elok2 menurun jer dari posisi lori gambar di atas nie, enjin keter terus mati dan meluncur turun ke lurah ini..



Dan seterusnya berhenti ngam2 di bawah tiang lampu ini. Of course la kita dari arah hadapan sbb masa tu menuju ke Kuantan. Tapi, tiang lampu dengan lampu yg menyala di waktu malam ini adalah penyelamat kami sementara menunggu bantuan tiba.



Memang rasa takut dan seram betul masa tu. Minta dijauhkan Allah daripada terjadi lagi perkara2 begini.
Amiinn...

2 thoughts..:

Bigdaddyz berkata...

gelap tu kalau malam2..

Aziela berkata...

Bigdaddyz : Bertuah sket sbb ada lampu nan sebatang tu...jadila buat menampung perasaan takut...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink