Isnin, 23 Mei 2011

Review Filem : Fast & Furious 5

Assalamualaikum...


Yezzzaaa......malam semalam buat kerja giler lagi. Gerak dar PD ke Kuantan lepas Zohor. Sebelum Maghrib tiba di Kuantan. Lepas solat Maghrib, hubby ajak tgk movie... Since Adam x ada, dan kami sekali lagi dating ber-2, maka kami ambil kesempatan tgk movie yg Adam tak boleh tgk...

Full sgt. Terpaksa tengok show pukul 10.00 malam. Itu pun baris ke-3 dr screen. Jenuh jugak laa mendongak. Tapi x la dongak tinggi sgt..sikit jer sbb seat agak tinggi. Takder la sampai patah leher.

Dari awal cerita sampai habis...sangat seronok. Tak rasa nak minum, makan, mahupun 'toot'.... Hinggakan dah habis pun, rasa macam x puas lagi. Macam : Eh..dah habis ke? Seronok. Fighting x ganas sangat, perasaan kasih sayang tu sangat kuat walaupun beberapa saat jer pandangan mata diorang. And sangat funny. Memang lawak...bnyk lawak...bukan lawak bodus tuh... tapi lawak yg agak bijak.

Adegan panasss...x ada. Cuma a few scene, pakaian wanita penghias sexy ya rabbi. Maklumla...Rio de Jeneiro...panas seh ( kat neraka lagii panass..). Tu pasal laa kanak2 x sesuai. Tp terpk gak..nnt sok2 kuar kat HBO..sama gak sexynya kan.. adoiiii....

Anyway...untuk yg dah dewasa...sila tonton..seronok...

2 thoughts..:

Suhami Ahmad berkata...

atok tk tengok lagi cito ni..org koba best..nak tgk lah

Aziela berkata...

Suhami : atok..memang best. Tp jgn expect ado babak racing2 sgt... ado tu ado la..tompi x bnyk... bulehhh laa...kok nak lopeh gian.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink