Rabu, 25 Mei 2011

Kenapa niee...??

Assalamualaikum.....

Gmail ada problem ke? Dah 2-3 hari asyik jem jer... Mcm2 error kuar. Nak masuk blog pun susah. Nak set auto-publish...dia publish ikut suka..siap ada yg dah draft ilang2 lagi...

Adoii...menganggu gugat perasaan la...

U all sama juga ker...?

3 thoughts..:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

semalam awe ada prob nak log in..ada juga blogger lain sama kena macam tu...entah blogspot ni sejak dua menjak ni mengong sikit

fadh leyanie berkata...

sy punya ok ^^

Aziela berkata...

Hawa N Fadh : mmg ada ketidakstabilan la kat blogspot lately nie kan...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink