Khamis, 5 Mei 2011

Free Header by Kei Seichi

Ingat tak bebaru nie kita dok carik orang buatkan kita header ke banner ke, x kisahlah. Pucuk di cita, ulam mendatang! Hari nie melawat blog Cik Tembume, ada seorang anak muda yang dengan rela hati mengofferkan diri untuk buatkan free header. Tak sabar nak berurusan dengan Kei Seichi. Oh yer, kalau ada sesaper nak header baru pun, dipersilakan melawat beliau yer. Memang real, dia nak buatkan free. Sbb kita ym dia td, ingat nak minta dia buat tp kita nk bayar, dia seboleh2 nak buatkan free. Ishh..jarang sgt nak jumpa anak muda berjiwa ikhlas murni macam Kei nie. Silalah jenguk dia yer.

Ok...apa2 pun, kena letak banner dulu :

1. Saiz = Err...tak tau laa...ikutla kesesuaian Kei saiz apa yg elok.
2. B/ground colour = x sure juga la. So far suka dgn b/ground skang nie...tp maybe yg lain nampak cun lagi kot....
3. Tagline = Belum jumpa yg sesuai la Kei. Nnt akak jumpa, akk provide kat awak yer.
4. Font = Current font sesuai dah kot. Janji mudah dan jelas di baca. Tak moh besar2 sgt, segan la.
5. Gambar = Kei, tolonggglah akak. Nama blog rainbow...tapi x der langsung gambar rainbow...tolong ekkk
6. Contact = Emaillll aziela.adam@gmail.com

Yeyyy...dh siap....heheheh

2 thoughts..:

Nora Shahaira berkata...

wa..nk make over ye. nora kalo tukr rupe blog mesti amik ms sehari..lagi haru kalo segala2nya tonggang terbalik..tp kalo tak tuko jiwe meronta minta bertukar..hik hik

Aziela berkata...

Nora : Untungla Nora sbb pandai make over sendiri..akak nie kena mengharap simpati dari yg expert jer..hehehhehehehe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink