Jumaat, 30 September 2011

Jamuan Raya Opis 2011

Assalamualaikum.....

Ini adalah jamuan raya opis. Bukan office kita, tapi HQ kita punya jamuan. So, sebagai anak syarikat, kami pun dijemput sama lah kiranya.

Kebetulan pagi tu kita ada meeting kat situ, maka kita dengan boss kita tunggulah sampai petang untuk attend. Tu yg sempat update review pasal Cars 2 arie tuh... hehehhehe

Menu hari raya seperti biasa. Nothing special. Cuma seronok sebab jumpa kawan2 lama. Sebelum ditukarkan ke subsidiary, dengan diorang nie lah kita selalu bersembang dan bergurau mesra. Orang lain pun pelik2 jer agaknya tengok kita kejap2 terjerit sana sini...peluk2 sakan..cium2 pipi sakan.... Sampai ada lah sorang kakak nie sound... " Oii Ziela... Duduklah.. Dah macam Ratu dah aku tengok ko.. ". hehehhe..over eksaited kak oi.. Padahal..awal2 datang ke situ, dia dulu yang menjerit, tarik kita..peluk kita..cium2 kita..kih..kih..kih...

Ok..ada 2-3 keping gambar jer..


Pn Rahmah dan Cik Ina... Happy maa...


Baju putih tu boss kita yang sporting dan sangat baik hati.  Baju oren ialah rakan sekerja kita yang kita sayang.. Kak Die.. Tp Kak Die dah pindah unit lain..sob..sob..sedeyy

Entrance ke dewan majlis. Yang baju melayu siap songkok sampin tu semua kira usherer lah tu..hehehhehe. Seronok..

Tak sangka plak bos kita pakai baju sedondon dengan usherer majlis, En Anwar Bustami merangkap orang kuat company kitorang gak...heheheh. Amik kesempatan abadikan mereka dalam gambar.


So, bermulah rutin kehidupan seperti baisa yer tak. Tapi dengarnya minggu nie pun ada gak yg buat open house lagi walaupun raya dah abis..heheheh.

2 thoughts..:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

ini biler pow jamuan raya ni
syok khen part mkn2 ni
alahai dah lapar plak ngeee

Rahmah Ram Ram berkata...

eh! ada pulak gambar saya tersesat dalam tu....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink