Khamis, 22 September 2011

JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara

Assalamualaikum.....

Kita rasa macam gatal2 nak join contest dari blog Bicara Mak Dara.  Manalah tau kalau2 dapat tiket ker kan. Mari kita join beramai2. Klik di SINI.



Syarat2nya adalah seperti berikut :
1) Folow Blog Bicara Mak Dara <---- Dah follow lama dah...hehehhe


2) Tajuk entry JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara <---- Dah letak.

3) Letakkan Banner Contest di atas dan link kan ke Entri ni <------- Dah link

4) Buat 1 entry ringkas dan kreatif (review,slogan, pantun, kartun dll)

bertajuk/tema : LIBAS

: Alaa, bab nie yang lemah nie. Kita nie tak kreatif. Adoii..susahnya Mak Dara...
Actually kita kebetulan menonton Fuhh few days ago di TV3. Dan memang ada promosi filem Libas nie. Sangat menarik. Dalam hati dah terniat untuk cuba menonton kalau ada kesempatan. Tak sangka Mak Dara buat contest nie. Dah lama tak tengok lakonan Rosyam Nor dan dengan komitmen beliau hingga menyebabkan beliau kemalangan masa melakukan aksi stunt dalam filem nie membuktikan bahawa filem ini adalah sesuatu yang akan memberikan kepuasan dan kelainan. Memang tak pernah lagi ada filem yang mengetengahkan sukan sepak takraw. Tapi filem ini secara tak langsung mempromosikan sukan tradisional kita kepada generasi baru yang mana kebanyakan kanak2 zaman sekarang jangankan kata boleh libas bola takraw, malah bola rotan itu pun tak pernah diketahui apa fungsinya. Ada unsur komedi dalam filem nie. Kita suka komedi2 nie. Yang pasti, ianya sangat berbaloi untuk disokong.




5) Tag 3 orang bloggers (dan pastikan mereka tahu akan contest ini)

: Alamak... saper ekk? Err...kita cubala yer. Bukan apa, takut semua sibuk dan tak berapa minat nak tonton wayang. Macam Nora tu kang, Adik Soleh plak yang buat wayang yer tak? Hehehhehe. Anyway, kita tag....

1) Dh tentu jiran sepagar kita, Pn Rahmah di Bable Bable Bla Bla Blub Blub
2) Err, kita nak tag Cik CB boleh tak?
3) Kita nak tag Widad yang cute. Eisshh.... lama tak dengar cerita Widad nie tau. Meh tgk wayang dengan akak meh...

6) Setelah selesai letakkan link url anda di kotak komen <----- Dah letak link dah kat moen tu.





Tarikh penyertaan dibuka 22hb September 2011

Tarikh tutup penyertaan adalah pada jam 12 tengah hari, 26hb September 2011

Tarikh pengumuman pemenang 26/27 september 2011





Hadiah hadiah yang bakal anda menangi:



Tempat Pertama:

5 Tiket Wayang Libas bersama sehelai T Shirt Libas


Tempat Kedua:

4 Tiket Wayang Libas bersama sehelai T Shirt Libas


Tempat Ketiga:

3 Tiket Wayang Libas bersama sehelai T Shirt Libas


Tempat Keempat:

1 tiket wayang Libas


Tempat Kelima:

1 tiket wayang Libas


Tempat Keenam:

1 tiket wayang Libas


Ok...tunggu apa lagi? Mari2 semua....

9 thoughts..:

Cik Bambam berkata...

insyaAllah join ek kak..!! :P

Rahmah Ram Ram berkata...

amboi-amboi-amboi..panjang berjela-jela ke nak kena citer..huhu haha hihihi...takut la nak ambil bahagian...tapi takpe..sebabkan awak saya cuba lah ye..mekasih awak sebab tag saya.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Terima kasih kerana sudi join contest ini.. All the best ya =)

Aziela berkata...

CB : Yeyy... mari sama2 carik tiket

Aziela berkata...

Rahmah : TQ wak..tq..tq..

Aziela berkata...

Mak Dara : Mengharapka kemenangan nie Mak Dara..hehehehhe

suriani azwan berkata...

gud luck ye..sue pun join jugak...

pssstt...

nak mintak tolong vote pic sue dan anak2.. link kat bawah nie...

http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194

jgn lupa klik like tau di icon love tu..thanks tau

Aziela berkata...

suriani : tengkiu sue..Insyaallah nanti akak singgah dan vote yer... No problem.

Mia Liana berkata...

good luck ya...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink