Rabu, 7 September 2011

"Hasrulhassan.com Cari Blog Kurang 300 Followers"

Assalamualaikum.....


Yeyy...kita join segmen blog Bangku Kosong lagii...

- Confirm follower bawah dari 300
- Memang dah lama follow En Hasrul
- Sentiasa di dalam bloglist saya
- Blog nie tipikal seperti blog lain. Untuk berkongsi pengalaman dan kisah hidup. Ada sedikit saya akan selitkan tentang ilmu dan pengetahuan.

Saya rasa blog saya tak berapa menarik. Berikan masa untuk saya maju kerana saya masih merangkak.

Ok, sesiapa yang ingin turut serta, click saja title entry ini.

11 thoughts..:

Shuhaida Subri berkata...

Blog sy pun masih bawah 300 walaupun dah lama bertapak.. hehehehe..

Meh la tgk blog sy yg x menarik nih..

Blog Sayer

petuapakar berkata...

Pakar follow, follow balik yer ....layari entri terbaru pakarklik sini untuk ke link entri pakar

Aziela berkata...

Shuhaida : TQ singgah

Shuhaida Subri berkata...

Sama2

Suhami Ahmad berkata...

takpa...atok pun masih merangkak untuk menjadi seperti mereka... =)

p/s : Kak, kad rayo tak sampai ko? Aritu post kat PD

Aziela berkata...

Pakar : Terima kasih follow saya. Enjoy this blog yer.

Aziela berkata...

Suhami : La..dah antar ko? Sodih eeyy..Ni kompem org post opis jeles kan..huhuhu

cleverspider55 a.k.a alam1cinta berkata...

ziarah dr segmen HH.
sama ler kita..sy pun msh mentah gak.
Dah follow u.

Aziela berkata...

cleverspider55 : tq singgah. nanti kita balas kunjungan yer...

aimaniman berkata...

ooo... br mula x pa, akak dah dekat nak setaun, cam ni gak merangkak2 folower nak follow.. jom tukar2 folo, kot2 mencanak naik follower pas nie..

- LIANA ASIF - berkata...

ziarah dari segmen hasrulhassan..
saya pun masih baru lg, masih meniarap, xleh nak merangkak lg.. hehe..
salam kenal kak aziela... :-)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink