Selasa, 6 September 2011

My 1st Samsung

Assalamualaikum.....

Kita baru dapat yang ini. Samsung Galaxy Mini S5570. Hubby beli masa dia pergi Hong Kong sebelum raya. Rugii...rugii... Harga kat Hong Kong RM200 lebih mahal dari di Malaysia. Tu la kan...x nak survey dulu. Tapi apa nak buat, dia dah beli, kita rembat jer..hehehehe.

Anyway, kita nie agak2 konservatif sikit. Tak reti la pakai yang touch2 screen nie bagai. Godek2 pun tak expert2 lagi.

Ada masalah besar. Kita selalu ambil gambar guna hp untuk blog My Rainbow nie. Masalahnya, kita x reti mcm mana nak transferkan gambar dari hp nie ke PC. Nak download kat mana pun kita x jumpa.
Aduhhh maakkk.... Poning kepalo Acik camnie lah...

3 thoughts..:

Dd berkata...

email ke diri sendiri

Cik Lily berkata...

transfer guna memory card / bluetooth..hehe :)

Rahmah Ram Ram berkata...

Takpe awak nanti kita blaja sama-sama. Bila dah tahu SERONOK x terkata. Semuanya mudah hanya dihujung jari saje.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink