Jumaat, 30 September 2011

Makan di Highway : Hentian Seremban arah Utara

Assalamualaikum.....

Meh la cerita pasal makan2 lagi. Tak lama lagi kita rasa macam nak tukar blog nie jadi blog makan2  pulak lah rasanya. Banyak sangat entry pasal makan2 lagi. Maklumlah...jarang memasak di rumah. Banyak makan di luar..kita share la utk panduan pembaca.

Kali nie nak cerita pasal salah satu stall di food court Hentian Seremban PLUS Highway. Hentian nie yang dari selatan menghala ke KL punya.

Ada satu stall nie, nama dia Anugerah. Kita kan selalu pergi kerja di KL dari PD. So, selalu juga la singgah untuk beli breakfast. Makan di opis. Atau, kenkadang beli untuk lunch. Sebabnya, dia ada macam2 jenis makanan sarapan di sini. Boleh katakan semua ada, kecuali makanan yang berasaskan nasi. Nasi yang ada di sini hanyalah bubur nasi dan nasi impit jer...

Antara menunya :

Ada mee, kuay tiau, mee hoon, nasi impit
- Goreng
- Soto
- Kari
- Sup
- Rebus
- Kuah kacang
- Kuah Lontong

Ada juga :
- Laksa penang
- Cucur ikan bilis
- Cucur Udang
- Yong Tau Foo
- Bubur Nasi
- Tauhu Sumbat

ok..ok..meh layan gambar yer...







Orait...nanti bila2 lalu sinin, bolehlah singgah dan menikmati keenakan semuanya yer....

Selamat mencuba...

1 thoughts..:

Azham Vosovic berkata...

hahaha, dah tak macam restoran kat RnR dah...makanan dia macam kat restoran mahal2 hehehehe....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink