Isnin, 14 November 2011

Maaf....

Assalamualaikum.....

Apa khabar semua? Beberapa hari kebalakangan nie kita tak bersiaran. Bukan bermakan kita tak jenguk rumah kawan2 yer, cuma tak dapat nak tinggalkan komen. Oh yer, kita x berapa sihat 2-3 hari nie. Kurang sihat, bukan x sihat. Silaplah pula... Nothing much, just sakit tekat, flu jer. Bila hidung tersumbat, batuk2 kering menjelma tu, tandanya kurang plain water. Kenalah togok air lebih dari biasa. So, kepada semua, jangan lupa minum air banyak2 dan pastikan anda mendapat rehat yang secukupnya. Sebab bila tak cukup rehat, nanti jadi macam kita. Dah la tak berapa sihat, lepas tu jadi macam orang nomad pula. Kejap kat sini, kejap kat sana, tidur kat mana sempat, makan apa saja... Aiiihh.... Untuk hubby tersayang, ku relakan apa saja... Ehh...ada yang muntah darah ker dengar statement tu? Haa..sila abaikan...hahahaha

Selamat datang juga kepada kawan2 baru. Berikan kita sedikit masa untuk balas kunjungan yer.... Terima kasih juga kerana sudi join kelompok group kita yang kecil ini....

Semoga anda menjalani hari ini dengan baik dan gembira.

6 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

get well soon... :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

get well soon kaka
mmg musim kot
sini pong asyik x cihat jer

Cik Bambam berkata...

jaga diri elok2 yer kak.. :P

Papa Mifz berkata...

semoga copek sembuh yer..amin...

Cho Zila berkata...

sama tak berapa sihat... musim lertu...
ps : akak keje ngan OSK so tu dealer module....

Aziela berkata...

Tq semua... Alhamdulillah, getting better

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink