Selasa, 22 November 2011

Makan di Melaka : Windmill Baru..

Assalamualaikum.....

Ada suatu hari, lepas jemput hubby di bus station, kami jalan2 ke bandar Melaka. Dah lama x pusing2 Melaka di waktu pagi. Best..udara nyaman jer. Sempat lagi lepak kejap tepi laut tgk orang fishing.

Perut dah lapar, cari port nak makan. Pusing punya pusing... nampak pulak restoran Windmill baru buka kat Tmn Kota Laksamanam menghala ke area Klebang dari Mahkota Hospital tu. Apa lagi, terus singgah la. Restoran nie, nampak dengan jelas dari tepi jalan. Bercantum dengan hotel baru, Marvelux.

Rupa2nya ada buffet. Dia supply breakfast untuk yg menginap di hotel.tu arrangement antara restoran owner dan hotel owner. Mcm kami, buffet berharaga RM10 jer seorang. Berbaloi sangat2. Food choices x lah banyak sangat, tapi ok lah. Knowing Windmill, quality of food is totally acceptable. You get your money value back. Ok..layan gambar jer lah yer..





1 thoughts..:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

rasa mcm ada baca n3 pasal windmill ni kt belog mana lupa plak buat dengarnyer sedap ekkkk

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink