Selasa, 1 November 2011

Widget Follower HILANG!

Assalamualaikum.....

Adoii....pada masa entry nie ditulis, widget follower kat blog kita hilang. Memula kita tak perasan, sebab sibuk terjah blog lain. Tapi tengok dah 5 blog berturut x der widget follower, impossible plak kan. Kita nak follow diorang pun x leh.

Sekali syak kalau blogger ada problem, maknanya blog kita pun sama. Aduihhh...memang betolll..sama jugaaakkk....

Sesiapa yang serang kita waktu nie, harap bersabar dan datang kembali kalau sudi yer. Kita nak tunggu widget nie ok balik, baru sambung menyerang. Nanti x ingat yg mana dah follow dan belum...

7 thoughts..:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

dah ok kot
sebab button follower dah ader tue

Rahmah Ram Ram berkata...

ok dah awak..dah appear dah!

NzA berkata...

salam..
blog skrg byk masalah...kt blog sy slalu visitors xkluar...geram sgt....

Syuxer berkata...

syuk serang n widget dah ok dah..:)..292 itu syuk

Aziela berkata...

Lady Ayu & Rahmah : Yeeaaayyy...dah ada balik...tq u all...

Syafiq Ahadin berkata...

mine?? huk3!

NasZ berkata...

owh..kadang2 kena refresh balik. slalu saya akan refresh balik baru button follow tu ada.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink