Ahad, 6 November 2011

Selamat Menyambut Hari Raya Haji

Assalamualaikum.....

Letaklah apa nak letak sekalipun, tapi kita dah biasa daripada kecik menyebut Raya Haji. Hehehehe. Family kita and in-law biasanya tak sambut apa sangat pun masa Raya Haji nie. Kalau ada pun, duduk berkumpul adik beradik, makan sikit lebih kurang dan borak sakan sampai takder story nak cerita.

Apa-apa pun, berhati2 di jalan raya. Maklumlah, cuti panjang, mesti ramai yang ambil kesempatan pergi berjalan. Tingkatkan disiplin di jalan raya, jangan potong ikut laluan kecemasan. Manalah tahu ambulan nak lalu ke. Ini mungkin hari orang lain perlukan bantuan, tapi kalau tiba masa anda perlukan ambulan segera dan ramai yang menyemak di laluan kecemasan, macam mana yer?

Oh, one more. Kalaupun tak balik jenguk ibu bapa, apa salahnya telefon dan bertanya khabar.

6 thoughts..:

nabila faryzza berkata...

selamat hari raya haji. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

ni pow x terasa raya
menu raya x der langsung
cuma buat set nasi hujan panas jer
letih jejeln kemarin x habes lagik ngeee

Azham Vosovic berkata...

Selamat Hari Raya Aidil Adha gak utk akak....

Aziela berkata...

nabila faryzza : Selamat juga... :)

Aziela berkata...

Lady Ayu : Waa..itu kira raya haji la tu..ada nasi hujan pans lagik..kellaass...hehehhehe

Aziela berkata...

Azham : Selamat Hari Raya utk awak juga...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink