Rabu, 30 November 2011

Segmen Kisah MarinaFazli : Jom Review Blog

Assalamualaikum.....


Dalam keheningan pejabat nie, kita rasa macam nak join segmen. Lama sungguh rasa tak join segmen. Kalau diikutkan, memang banyak juga segmen dalam dunia blog nie. Tapi mengenangkan ada satu dua segmen yg kita join yang dah lepas kita x mampu nak habiskan BW, kita rasa sangat bersalah. Tu yang dok diam dulu tu. Bukan sengaja, tapi maklumlah, sibuk sangat2. Kat office pulak, kalau sambil kerja sambil nak BW, mulalah kipas PC nie berputar dengan laju dan mengeluarkan suara yg nyaring. Iyerlah kan...banyak buka windows, sesambil kerja. Beratlah jadinya.

Anyway. This time tergerak hati nak join.

Harap boleh dapat kenalan baru dan mampu untuk habiskan BW this time.

Sesiapa yg ingin menambah kenalan, sila klik SINI.

Selamat berkenalan semua...

7 thoughts..:

Marina berkata...

thank you sebab join.. :-)

Wanita Mutalib berkata...

dah sampai :)

NzA berkata...

trkdg sebab kekangan kerja buat kita xsempat nk BW...

nurmujahidah berkata...

same la kite :D

Rahmah Ram Ram berkata...

Singgah sini jiran sepagarku..baru nak sempat berziarah... :)

WANDA berkata...

singgah sini.. :)

ema_amy berkata...

Hai..
http://madamemaamy.blogspot.com/2011/12/segmen-kisah-marinafazli-jom-review.html

Follow u. n follow me

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink