Selasa, 1 November 2011

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking

Assalamualaikum.....



Baru jer habis segmen NasZ, gatal nak join Lulu nyer segmen plak. Tapi kita dah pledge, sentiasaaa bersama Lulu yang cantik manis... Maka wajiblah join. Baru kasi meriah blogging world kan...

Ok Cik Lulu...akak join yer...

Saper nak join dan tambah kenalan yang mesra alam, sila klik SINI.

11 thoughts..:

Rahmah Ram Ram berkata...

Salam awak!

Terjah dan blogwalking sini... Teruskan berblogwalking ye...

cinnamon.com berkata...

salam,singgah sini,dr segmen sama..

shiema sufian berkata...

"Never hate people who are jealous of you but respect their jealousy because they are the one who think that you are better than them." -noname-

Chocolate berkata...

jom bace cite dongeng saya yg mndpt tempt kedua :]

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/contest-kisah-dongeng-tengku-puteri.html




Jom nak kita join lucky draw?

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

Awak suka membaca?
Jom join GA ni!
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/11/october-gift-away-by-azreenchan.html

Saya datang dari segmen kak lulu :D

www.chocalymilk.blogspot.com [jom lawat!]

Ziana berkata...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

hira berkata...

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Ahmad Hisyam berkata...

Datang BW kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. C.Ronaldo Paling Popular Di Facebook
2. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)
3. Lagu Best K-Pop (Episod 4)
4. Samir Nasri Antara 4 Pemain Islam Di Man City
5. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

ღ nurrul ღ berkata...

Salam dari Nurrul..
Datang dari segmen yg sama :)

sj berkata...

hai ... Salam kenal .. dari sgmn lulu ... tringin nk nek vespa singgh blog sj ... =) jom!!

Asy Faro berkata...

salam kenal. -Asy Faro.

setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

ceriteraliyana berkata...

yuhuuu!! datang dari segmen yang sama...=))

*baru berkesempatan nak terbang2 sini ^^

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink