Khamis, 24 Mei 2012

Makan Everywhere : Pizza Hut

Assalamualaikum.....


( Sila ambil perhatian bahawa entry ini memaparkan campuran bahasa rojak yang melampau..! )



Kelakar sket la version makan2 hari nie. Memanglah makan di Pizza Hut Melaka, tapi Pizza Hut kan ada di mana2 saja. And for most, mcm jakun la pulak makan kat Pizza Hut pun, nak tepek dalam blog. Maklumlah, it's a common food compared to other delicacies kan... Anyway, the purpose of kita abadikan the moment di sini partly not because of the food only, tetapi juga sebagai one of the family memories that we had together. Maklumlah, kami kan weekend family...

So, untuk hiasan blog dan entry nie, kita hidangkan gambar food jer lah...

Favourite Platter. Kita punya.

Meatball Spaghetti. Hubby's

Seafood Lasagna. Adam's


Our drinks.. Asam Boi Fizz (mine), Ice Coffee Floats (hubby's) and Soya Bean Milk (Adam's)


Total bill : RM62.95

He doesn't look happy.. I wonder...

This lady looks happy... Tak nampak? Never mind...

All of the foods' quality was good. Ok lah... Tapi yang Favourite Platter tu memang yummy sungguh. Actually that platter is supposed to be a snack platter jer. We all share2. Lagipun kita masih kenyang lagi dengan lunch. Masa lepak kat Pizza Hut AEON Bandaraya Melaka nie, dah agak petang juga... Cuma hubby and Adam yang bersungguh2 makan. Walaubagaimanapun, I was not sure why hubby and Adam's expression were not happy. Both of them looks like as if they were wearing a false happy mask on their face...

Well, as long as we were together... I dun really care where or what we do. That is what a real family is, kan...?

5 thoughts..:

Cik Bambam berkata...

salah amek mask kot kak.. hahahahha... even pizza common food.. tp ttp menyelerakannnn!! huhuhu

NASZ berkata...

wah..nampak sedap. dulu masa keje kat dataran pahlawan, aeon bandaraya melaka ni tengah buat. masa saya dapat gov, saya g keje kat perak pun baru nak launch. huhu. memang takde peluang g sana lagi. lagipun, kat sana ada kawan dan ex-staff saya yang naik pangkat keje kat GSC AEON Bandaraya Melaka tu. Hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

nyapa muka adam gituew????
mama harus happy boley makan luaq hahaha

Azham Vosovic berkata...

wah...Adam da besar...masa mula2 kunjungi blog ni...tengok gambar Adam masa tu dia kecik lagi hehehe

Aziela berkata...

CB : Salah mask tu memang agak spoilkan sikit la kiranya...

NASZ : Marilah bawa wife jalan2 Melaka... Honeymoon dengan baby...menarik tau..

Lady Ayu: Itulah si Adam tu. Tp u r definitely correct..mama x yah masak..hahahhaha

Azham : Yer lah kan... He's actually a man now..hahahahha.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink