Isnin, 14 Mei 2012

Apa petua nak hilangkan mengantuk?

Assalamualaikum.....

Of course yg paling mujarab ialah... TIDUR! Tapi dlm opis, manaaa boleh tido.

Dah mengunyah, minum air, makan yogurt, jalan2 kejap...semuanya sambil kelopak mata tertutup separuh...

Ada sesiapa boleh bagi tips...?

Ngantuk sesangat dah. Mlm tadi tidur 3 jam jer. Pukul 4 pagi dah bertolak dari Kuantan ke KL...

6 thoughts..:

Cik Adieb berkata...

Kata cikgu sy,ubat tido yg paling mujarab ialah tido :)

Zatil Hulwani berkata...

akk...cube search kat google image..tgk makanan...haha gerenti ilang ngntuk..cam sy wat slalu..:P

Gen2Merah berkata...

saya pun salu macam tu kak kalau kat tempat kerja.. caranya saya salu buat warm up regang2kan tangan, kaki dan leher.. pastu banyak2 kan beborak dengan rakan sekerja..

kalau tak larat juga, jumpa bos minta izin pulang sebab nak tido.. wakaka

Aziela berkata...

Cik Adieb : Betul... Tp dalam opis..?

Zatil Hulwani : Tak lut juga dah...huhuuhu

Gen2Merah : Dah buat semua, kecuali yg last sebab takoottt...hehehehehe

NzA berkata...

mmg xde cara lain selain TIDUR........he...

Rahmah Ram Ram berkata...

hahaha..kunyah gegula..kalau tak jalan jugak pi beli asam yan g paling masam..surely mata terbukak dan tak jadi ngantuk...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink