Sabtu, 5 Mei 2012

1st Giveaway Miss Banu & Aziela

Assalamualaikum.....

INI ADALAH STICKY POST. SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU. 



Addduuhhh...terketar2 jari nak menaip untuk entry nie. Al-Maklumlah, x pernah buat GA dan langsung x ada experience. Hmm...harap2 tak ada salah dalam pengalaman pertama nie.

Oh yer, ini GA special. Blog kita bergabung dengan blog adik manis, Miss Banu untuk GA nie, sempena bulan April iaitu bulan birthday kami. Birthday kami pun berbeza beberapa hari jer. So, macam mana ekk?

Macam biasa, kepada sesiapa yang sudi join, bolehlah copy banner di atas tu dan buat entry di blog anda yer. Kemudian bolehlah tinggalkan entry anda di ruangan komen kita, ataupun di entry GA ni di blog Miss. Banu. Oh yer, kalau sudi, silalah jadi follower kami untuk memudahkan urusan perhubungan sekiranya ada apa-apa updates nanti.

Syarat2 terperinci, sila ke entry di SINI.

Selepas 5hb Mei, kami ber-2 akan buat cabutan untuk pemenangnya.

Hadiah, tak ada lah grand sangat. Maklumlah, baru nak warm-up....
By the way, ada 2 hadiah :

1. Top-up berharga RM30.00. Apa sahaja rangkaian

2. Sekeping token dari Macau, China. Sumbangan dari hubby kita khas untuk pembaca blog ini.


So, jangan tunggu lama2. Marilah support kita dan adik manis kita beramai2 yer.....


SENARAI PESERTA :

Update terkini, kita compilekan senarai2 peserta yang join GA kita dan Miss Banu. Alhamdulillah, walaupun x hangat, tapi dapatlah juga sambutan serba sedikit. Terima kasih kepada yang sudi join. Jadi, untuk memudahkan kita semua BW di samping berkenalan, inilah dia senarainya..


23 thoughts..:

+Sha+ berkata...

Kasih dah joint... thanks akak coz wat giveaway nie... hepy bufday or hepy coming bufday or hepy belated bufday??? hehehe untuk Miss Banu sekali...

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

Aziela berkata...

+Sha+ : Terima kasih kerana menyokong and for the wish as well.. :)

are_lin@yu berkata...

akak ayu dah follow akak..dah join n anta kat miss banu..;-)

Rahmah Ram Ram berkata...

Wahhh...Tahniah awak..maju setapak lagi...bukan senang nak conduct GA kan?

Saya nak join boleh? Interesting....

Rahmah Ram Ram berkata...

awak....

saya dah join dah tempekkan ke Miss Banu punya blog juga....

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

NEL berkata...

dah join jugak

http://nelcgl.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

hepy besday kak aziela ;)

Aziela berkata...

are_lin@ayu : Waah, terima kasih support yer..

Rahmah : Awak selalu support saya. T. Kasih bebanyak yer..

Nel : terima kasih sayang...

nanieybarnieylurviey berkata...

join jugak.. tinggal komen kt ms banu n kat kak ziela jugak

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

Kaki Wayang berkata...

Atas kemurahan hati AZRI yang suci murni ini..azri rasa nak bertukar link dengan akak..pada kali ini Azri bermurah hati menjemput akan Aziela dan Kak Rahmah duk sekaki dalam News Feed Blog Azri..sudi tak?

Aziela berkata...

Kaki Wayang : Ya Allah... Semoga Allah murahkan rezeki Azri... Of course I do..

NasZ berkata...

menjoinkan diri. hehehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

Kaki Wayang berkata...

esok feed blog akak akan terpapar di blog Azri...semoga mendapat manfaat hendaknya..

Arina Shamsul berkata...

assalammualaikum kak :)

saya join :) dah follow :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

Suhami Ahmad berkata...

wah, token dari Macau!...malam kang atok joint klu sempat,,,huhu

Nadiah berkata...

nak join jugak..thanks melawat blog saya tadi....

http://sysygawk.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

Yumida berkata...

JOIN:

http://umikasum.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

Azham Vosovic berkata...

Hehe wah...ada token dr Macau? hehe....ekslusif tu heheheheh

Aziela berkata...

Naniey : Terima kasih yer.

NasZ : Sangat ceria entry Nasz..and creative.

Arina : Thank you so much

Suhami : Joinlah tok...ini kan cucu atokk...huhuhuhu

Nadiah : Sure darling...

Yumida : Terima kasih banyak2

Azham : Mehlah join adikkk....

Kancil 8349 berkata...

ndak dapat join...apapun good luck

CiK FizA berkata...

Salam~ Cik Fiza dah join. N dah follow cnie jugak ^^

**Dah antar LINK kat Miss Banu. Hee. Hepy coming besday ya Kak Aziela ! :DD

are_lin@yu berkata...

ayu no 9..hehe

HAFIZAL berkata...

naik join jugak lah...boleh

azam berkata...

tak sempat nak join.....hehehe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink