Khamis, 10 Mei 2012

SEGMEN NASZ : SAYA SAHUT CABARAN ANDA!

Assalamualaikum.....



NasZ baru buat segmen yang agak mencabar. Yess..kembali ke zaman Hang Tuah lah kita semua yer... Hehheheheheiiii Jebatt! Aku cabar kau sahut cabaranku....!!

Memang agak complicated sikit, dan perlukan komitmen yang tinggi. Segmen ditutup 11.00 malam esok. Apa yang complicated? Sila ke blog Mohd Naser untuk undang-undang lanjut.

Kita pun terfikir2 tadi, sanggup nak join ke tak. Tapi, cuba jer lah dulu. Oh yer, sesiapa yang cabar kita, teruskan, kita akan reply next week jer nanti yer...

Kita terima cabaran anda...!

3 thoughts..:

BellaJane berkata...

saya ke sini untuk mencabar anda :P

takut tak takut tak??

http://alyajane.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

visit mine hehe. kalau sudi join my first GA sekali ye hehe

✿ Nani ツღ berkata...

Nani nak cabar awak...

Kalau berani..sahut la cabaran Nani...
Nani akan masukkan awak dalam bloglist "berani di cabar" di blog Nani...
haha xD

http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-saya-sahut-cabaran-anda.html

Ain Runnia berkata...

salam..saya ke sini nak sahut cabaran akak..
gentar tak-gentar tak ? haha

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink