Friday, May 11, 2012

Terima Kasih Kak Ida 1001 Resipi

Assalamualaikum.....



Teragak untuk tengok statistik blok hari nie, dan antara top referral ialah daripada blog masakan tersohor iaitu blog Kak Ida 1001 Resepi. Kita memang selalu masuk blog Kak Ida. Selalu juga kita tanya itu ini pada Kak Ida. Dan Kak Ida memang jelas tak sombong orangnya. Dia jawab setiap pertanyaan readers dia.

So, bila masuk, belek sana sini tengok kat mana timbulnya nama blog My Rainbow nie, sekali jumpalah kat satu blog list khas....



Kak Ida promotekan blog pembaca2 yang selalu komen di blog beliau. Wah... patutlah!

Tak sangka sangat-sangat. Terima kasih banyak2 kepada Kak Ida. Kita selalu masuk blog Kak Ida sebab rasa sangat rapat dengan Kak Ida walaupun sekadar melalui blog jer. Itulah yang kita mengada2 sangat selalu tanya dan komen macam2 tu. Sepatutnya kami readers nie yang patut berterima kasih pada Kak Ida.

Tapi kalau ada yang nak kena vote Kak Ida melalui fb tu, memang awal2 kita mengaku x dapat tolong sebab akaun fb kita dah closed forever. Sedihhh...

So, sesiapa yang nak sesuatu yang menarik tentang makanan dan pelancongan, bolehlah selalu2 masuk blog Kak Ida yer...

Linknya : http://www.koleksi1001resepi.com/

Ingat, ejaannya ialah    r e s e p i     dan bukannya resipi!

1 thoughts..:

Rahmah Ram Ram said...

seronoknyerrr.....

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink