Jumaat, 11 Mei 2012

Final List Peserta GA Miss Banu & Aziela

Assalamualaikum.....



Kesemua peserta yang telah menyertai GA kami, bolehlah menyemak penyertaan anda di blog Miss Banu sebelum cabutan di buat. Sekiranya ada link sesiapa yang tertinggal, sila maklumkan yer...

Boleh pergi ke SINI untuk semak.

3 thoughts..:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

nama ai ader??
*feeling macam join bunyi nyer ngeee*

~Sweet Honesty~ berkata...

okehh noted!! tq(^_^)

Miss BaNu berkata...

hehe salam kak..nama saya xde pun hahaha..kak cabutan pemenang tuh saya yg buat kan?dan bagi sape yg menang tuh saya nak suruh diorang contact akak guna apa..?guna email or contact kat blog??

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink