Jumaat, 25 Mei 2012

Tekanan untuk Penyelesaian...

Assalamualaikum.....

Malam tadi kita hanya dapat melelapkan mata sepanjang 3 jam saja. Tidur pukul 4 pagi dan bangun lebih kurang jam 6.30 pagi. Puncanya adalah kerana tekanan kerja di pejabat. Dengan deadline yang semakin dekat dan calculation masih belum tally lagi, memang betul2 menyesakkan otak. Puas cari di mana loop holenya, tapi masih belum ada rezeki berjumpa penyelesaian...

Pagi ni, seluruh tubuh, jiwa dan otak rasa sangat penat. Tangan menggigil sebab tak cukup rehat tapi otak memaksa untuk cari kesudahan masalah...

Allahumma Yassir Wa Laa TuAssir, Wa Tammim Bil Khair...

Ya Allah, Permudahkanlah urusanku dan berikan pengakhiran yang baik...

Amiin Ya Rabbal 'Alamiin.

7 thoughts..:

eintan nurfuzie berkata...

YEAH..KADANG2 TRSA LETIH SGT KAN

:: Mrs.Eady :: berkata...

yup..

msredcheesecake berkata...

CAM KEJE ACCOUNTANT JE.... CHILL K... AMALKAN DOA TU...

Aziela berkata...

eintan : Memang letih...

Mrs Eady : :)

msredcheesecake : Err... HR sebenarnya. Thanx ekk..

Gen2Merah berkata...

saya pun kalau bebanan kerja yang last minute, pasti saya akan kurang tidur semalaman... sometimes boleh jadi migrain jadinya...

Azham Vosovic berkata...

Akak...jangan tensi sangat kerja tu....kena kurangkan stress di tempat kerja...penat memang penat..tapi rehat kena cukup huhuhu

Aziela berkata...

Gen2Merah : Memang tak dapat di kawal kan...

Azham : Sob..sob... Terharunya. Thanx for ur concern, adik.

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink